Căutare MDM

Buletin

Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26437 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește
Mi se pare că nu au rectificat chiulasa, sau ce e mai rău, poate nu au strâns bine șuruburile chiulasei, același lucru mi s-a întâmplat recent cu un Jetta/Vento/Bora din 96, motor 2.0, au strâns greșit chiulasa (pentru că au rupt un șurub), și a consumat toată apa, se poate ca mașina ta să nu fi fost strânsă corect, sau poate nu au făcut treaba de rectificare, ar trebui să fii atent la asta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26459 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește
Problema e complicată dacă chiulasa e ok și în rest totul e la fel, s-ar putea să fie blocul cilindrilor strâmb, încearcă să torni un bloc de cella sau sticlă solubilă să vezi dacă taie, mi s-a întâmplat ceva similar la un Fiat și am făcut asta și până azi merge bine, e super ieftin, nu ai nimic de pierdut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26470 prin manual-mecanic
Hei, ne gândim la orice, dar mai ales la un radiator înfundat. De ce nu-l trimiteți la un test? Când repar o mașină pentru că se supraîncălzește, schimb pompa, termostatul, verific furtunurile și testez radiatorul. Îl verific, poate e înfundat, și verific și dacă ventilatoarele funcționează. De fapt, nu întrebăm niciodată asta. Verifică și postează.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26479 prin manual-mecanic
Yakita, o întrebare... printre toate lucrurile pe care le-ai verificat, ai verificat mai întâi dacă lichidul de răcire circula corect? Poate e pompa de apă...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26709 prin manual-mecanic
Prieteni, vă spun ce se întâmplă cu mine acum... Nu se încălzește, dar curge apă din rezervorul auxiliar... Este normal? Și apoi revine? Vă rog să-mi răspundeți cât mai curând...
Am nevoie de ajutorul vostru, prieteni.