Căutare MDM

Buletin

Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26752 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește
Bună Jotaele, poți să-mi dai o descriere (poate un desen) a modului în care funcționează acest termostat cu dublă funcție? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26757 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se încălzește
Dacă motorul are o curea de distribuție cu pinioane, probabil aveți o cămașă de cilindru crăpată sau un ventilator defect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26761 prin manual-mecanic
Dacă ar avea un manșon crăpat, compresia ar trece în apă și furtunul radiatorului ar exploda, în general cel de jos (mi s-a întâmplat asta).

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 săptămâni #26762 prin manual-mecanic
Am încercat să fac o schiță aproximativă a modului în care funcționează termostatul de la Kia Besta.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 săptămâni #26771 prin manual-mecanic
Salut prietene, există un singur adevăr dacă inginerii care au dezvoltat motorul au încorporat termostatul cu un motiv anume, termostatul nu este altceva decât pentru a menține motorul la temperatura potrivită. Dacă îl scoți, iei viață motorului deoarece metalele din motor trebuie să funcționeze mereu la aceeași temperatură. Te sfătuiesc să verifici mai întâi radiatorul (probabil ca o parte din el să fie înfundată) apoi să continui cu restul sistemului de răcire.
Consumul de apă ar putea fi din cauza faptului că ai garnitura de chiulasă arsă sau că are o fisură. Sper că îți sunt utile contribuțiile mele, mult succes.