Căutare MDM

Buletin

Kia mea Besta 2.7 consumă multă apă și se supraîncălzește

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26369 prin manual-mecanic
Am o Kia Besta 2.7 din 2004. Am înlocuit garnitura chiulasei, filtrele, garniturile și capacul radiatorului. Am refăcut chiar și chiulasa și nu au găsit nimic în neregulă cu ea. Am schimbat bujiile și segmenții de piston, dar tot are probleme. Nu știu ce să fac... Consumă tot lichidul de răcire din rezervor. Am nevoie urgentă de ajutor! O am doar de o lună!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26373 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se supraîncălzește
Se udă mașina în zona picioarelor (pe partea șoferului sau a pasagerului)? Este covorul ud? Iese abur din gurile de ventilație? Verificați sistemul de încălzire; s-ar putea să fie defect. Dacă puteți, deconectați furtunurile care intră în mașină și verificați dacă încă mai folosește căldură.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26374 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Kia Besta 2.7 consumă multă apă și se supraîncălzește
Ai scos termostatul? Poate e înfundat, de aceea se supraîncălzește și e suprapresiune; s-ar putea să curgă prin capacul radiatorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26382 prin manual-mecanic
Primul lucru de verificat este dacă apa picură pe jos sau doar se consumă. Dacă doar se consumă și nu picură, verificați starea uleiului și a apei. Dacă sunt în regulă, chiulasa ar putea fi crăpată.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #26429 prin manual-mecanic
Am schimbat termostatul, am verificat și testat chiulasa și totul este în regulă. Problema este că începe să se supraîncălzească, apoi verific rezervorul și este plin, dar a doua zi este gol, iar radiatorul are puțină apă. Nu știu ce să fac; sunt disperat. Acum două săptămâni, s-a supraîncălzit puțin și a trebuit să înlocuiesc o mulțime de piese de motor și, să fiți atenți... cumpăr doar piese originale. La fel și garnitura de chiulasă. Am schimbat curelele; am făcut un service foarte bun. Am vrut să o fac să funcționeze perfect, dar asta mă depășește. Nu știu ce să fac și am nevoie de ajutorul vostru, deoarece sunteți experți în acest domeniu. Mulțumesc tuturor celor care mi-au oferit sprijinul!