Căutare MDM

Buletin

SPUMĂ PE CALORIFERUL BLAZERULUI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30284 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: SPUMA ÎN CALORIFERUL BLAZER
Ei bine, deja am făcut duș cu ulei, slăbind toate șuruburile de la carterul de transmisie. PRIETENE WOLFI, EXISTĂ VREUN TRUC PENTRU A DEMONTA CARTERUL DIN CUTIE? ESTE SITUAT ÎNTRE SUPORTUL CUTIEI ȘI ȚEAVĂ DE EVACUARE ȘI NU-L POT DEMONTA. VREAU SĂ EVIT MUNCEA DE COBOARARE A EVACUĂRII. HAHA. ȘURUBURILE CARTERULUI ERAU UȘOR STRÂSE, APROAPE LE-AM SCOȘIT CU MÂINILE FĂRĂ NICIUN EFORT.. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #30286 prin manual-mecanic
Și eu am făcut baia aia cu Isuzu-ul meu prima dată, ei bine, nu mă surprinde că nu vrea să iasă carterul, cu practica în camioneta mea am învățat să-l scot slăbind baza cutiei, apoi ridicând-o puțin cu un cric (m-am sprijinit pe transfer), deoarece țeava de eșapament se flexează puțin (datorită flexibilelor), așa că am reușit să-l scot de acolo fără prea multe probleme, ai grijă când ridici cutia când o ridici să nu lovești nimic deasupra, dacă maneta ta selectorului este de tip tijă, deconectează-o pentru a evita deteriorarea cardului sau a senzorului de perete/neutru (în cazul meu, când ridic cutia forțez maneta să meargă dincolo de Park, evit asta punând-o în D deoarece deasupra are N și dedesubt a 3-a care trec fără să apeși butonul de siguranță). Încearcă să scoți doar baza și să ridici puțin.

Nu uita să schimbi garnitura. Odată ce carterul este scos, nu poate fi refolosit pentru că ar picura sau ar curge. Dacă este posibil, fă o golire în carter în cazul în care trebuie doar să schimbi din nou uleiul. Nu uita să strângi ușor prima dată (până la capăt) când reasamblezi carterul de ulei și apoi strânge-l la cuplul specificat în manual.
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către . Motiv: Reamintire:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30409 prin manual-mecanic
Salut prietene Wolfi,:cheer: după multă luptă, am învins carterul, cu un cric hidraulic între suportul cutiei și evacuare, și altul ridicând cutia, le-am mișcat pe amândouă, și carterul a căzut, ei bine, îți spun eu, am găsit rămășițe ale unei garnituri de plastic care leagă cablurile cablajului, magnetul din partea de jos a carterului, avea vaselină metalică, nu prea multă, presupun? forma doar acele margini ale liniei magnetului, NU ERA APĂ, NICI O PICĂTURĂ, ACUM ÎNDOIALIILE MELE, DE CE NIVELUL RIDICAT AL JOGEI?? NU AM MANUALUL BLAZERULUI, AȘADAR, NU ȘTIU ETANȘITATEA CARTERULUI, AM ÎNDOIALIȚII CU PARTEA ELECTRICĂ A TRANSMISIEI, TREBUIE SĂ VERIFIC RADIATORUL. SALUTĂRI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30411 prin manual-mecanic
Salut machonegro, e normal să găsești niște particule metalice la magnet, deoarece există frecare între piesele metalice, de aceea magnetul este acolo pentru a le prinde. Cantitatea din ele indică cât de multă uzură are cutia. Dacă a fost doar puțină, indică faptul că încă mai are o durată de viață utilă. Dacă au acoperit întregul magnet, e timpul să o repari. Garnitură de plastic ruptă? Nu e neobișnuit, cablurile trebuie să fie oarecum „rigide” sau întărite, căldura uleiului face asta. Nu ai găsit apă, e o veste bună. Acum trebuie să vedem ce s-a întâmplat cu acel nivel. Calculează câți litri ai scos și adaugă vreo 3 litri (ceea ce stochează turbina). Asta ar trebui să-ți ofere capacitatea aproximativă a transmisiei. Verifică radiatorul și spune-ne.