Am avut și eu problema asta cu Isuzu-ul meu prima dată, așa că nu e de mirare că baia de ulei nu iese. Cu practica pe camion, am învățat să o scot slăbind suportul transmisiei, apoi ridicându-l puțin cu un cric (am folosit cutia de transfer pentru susținere), deoarece țeava de eșapament se flexează puțin (din cauza furtunurilor). În felul acesta, o pot scoate fără prea multe probleme. Ai grijă când ridici transmisia, ca să nu lovești nimic deasupra. Dacă schimbătorul de viteze este de tip tijă, deconectează-l pentru a evita deteriorarea plăcii de circuit sau a senzorului de perete/neutru (în cazul meu, când ridic transmisia, forțez schimbătorul dincolo de parcare; evit asta punându-l în poziția de mers, deoarece are neutru deasupra și a treia treaptă inferioară, care schimbă fără a apăsa butonul de siguranță). Încearcă să scoți doar suportul și să o ridici puțin.
Nu uita să înlocuiești garnitura. După ce scoți baia de ulei, nu poți reutiliza aceeași garnitură, deoarece va avea scurgeri. Dacă este posibil, instalează un dop de golire în baia de ulei, în cazul în care trebuie doar să schimbi din nou uleiul. Nu uitați să strângeți ușor baia de ulei prima dată (toate șuruburile) și apoi să le strângeți la cuplul specificat în manual.