Căutare MDM

Buletin

Peugeot 306 se supraîncălzește cu garnitură și capac noi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24186 prin manual-mecanic
Vă mulțumesc foarte mult, Tessy, Kikemec și tuturor celorlalți pentru ajutor. Este foarte important pentru mine să împărtășesc și să ascult experiențele voastre cu mașinile. Femeile își cunosc mașinile așa cum bărbații își cunosc portofelele! :râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24206 prin manual-mecanic
Bună ziua, Natylesca.

Problema apei este una foarte interesantă pe care ai abordat-o și mă refer la lichidul pe care îl introduci în sistemul de răcire.
După cum știi, există mai multe tipuri sau clasificări de apă, în funcție de sursa sa. Există ape mai dure, ape mai moi etc. Apa dură este considerată a avea mai mult calcar și alte elemente care o fac mai dificil
Apa moale este oarecum mai pură, mai lipsită de calcar și alte substanțe grele.
În unele țări, apa dură, care de obicei conține procente mari de calcar, formează o crustă albicioasă în conductele de răcire ale motoarelor mașinilor, care înfundă conductele (este ca și colesterolul în vene). Pentru aceasta, este necesar să curățați sistemele. Dar și mai bine, NU folosiți DELOC apă obișnuită de la robinet, deoarece tinde să fie foarte dăunătoare conductelor. Le corodează, le face gropițe, provoacă probleme de cavitație în pompele de apă etc.
Este foarte posibil ca sursa problemei tale să fie chiar: Apa de la robinet.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #24283 prin manual-mecanic
Salut tuturor, vă anunț că mașina a fost verificată în această dimineață și nu se mai încălzește. Acum, am adus o foaie de hârtie cu mai multe recomandări pe care mi le-ați dat. A verificat-o și a spus că este aer în conducta radiatorului, așa că a aerisit radiatorul. Adevărul este că l-am testat mult timp și nu se încălzește. Vom vedea cât rezistă așa.:? Nu am schimbat încă capacul radiatorului sau furtunurile sau altceva. Nu am putut lua capacul de aici (e foarte complicat aici...). O să-l testez câteva zile așa și apoi o să-l las să stea până primesc ce am nevoie. Vă voi anunța pe toți despre orice modificări mai târziu. Mulțumesc anticipat tuturor pentru că v-ați făcut timp să răspundeți la întrebările mele.