Căutare MDM

Buletin

supapă de mers în gol

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24594 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: supapă de mers în gol
Mi se pare că problema ar putea fi injectoarele murdare. Faptul că funcționează bine la rece este pentru că sistemul funcționează deschis ca de obicei în timp ce motorul se încălzește, astfel încât computerul să funcționeze (sistem închis)... poate e doar noroc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24595 prin manual-mecanic
Omule, ca să-l curăț am folosit WD40, care e magic, m-am asigurat că curăț fiecare mică fisură și apoi am folosit detergent de contacte ca să scot WD40-ul și era ca nou, nu-ți face griji, nu sunt aspecte speciale, ai grijă doar să nu scapi vreun șurub în admisie sau ceva de genul ăsta.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24604 prin manual-mecanic
Ok, deci mai întâi îi dau cu WD-40 și apoi cu soluția de curățat lentile, nu mi-ai spus nimic despre cablul de accelerație, așa că îl pot scoate, să vedem dacă se desprinde și apoi stric lucrurile, hehehe.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24613 prin manual-mecanic
Hahaha, trebuie să deschizi fluturele sau pedala de accelerație de pe partea cu motorul cu mâna, evident, până la capăt, și apoi să tragi de ea în lateral, iese lin, nu apăsa prea tare, nu e necesar.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24617 prin manual-mecanic
Ia să vedem, frate, sunt chiar neîndemânatic. Prin a deschide accelerația, vrei să spui că o rotești ca și cum ai accelera și apoi ai scoate cablul din compartimentul lui? Asta e tot? Sunt cam ratat. Am nevoie de niște explicații, săracul, hahaha.