Căutare MDM

Buletin

Bujii incandescente Fiat Siena diesel 1997 se încălzesc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3957 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Încălzirea bujiilor la Fiat Siena diesel 1997
Salut Marmol, ai scos încălzitoarele și le-ai testat? Ar putea fi senzorul, cum spune Angel, dar verifică cu atenție cablajul și semnalul ar trebui să ajungă la unitatea de control. Unitatea ta de control ar trebui să primească șase cabluri, dacă nu mă înșel, unul dintre ele este senzorul de temperatură. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3963 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Încălzirea bujiilor la Fiat Siena diesel 1997
Angel, treaba ta a fost spectaculoasă!!!! Am scos becul din priză și, da, martorul luminos durează la fel de mult (13 secunde) ca și preîncălzitorul. Mulțumesc.
Cealaltă problemă ar fi să stabilesc dacă dauna este becul spart sau cablurile, pentru că îți spun așa:
conform manualului mașinii scrie: că martorul luminos se stinge când temperatura atinge cea stabilită și martorul luminos are și funcție de diagnosticare pentru a indica posibile defecțiuni ale senzorului de temperatură a apei și/sau ale circuitului electric corespunzător.

Întrebarea mea finală este următoarea, pe care am prezentat-o deja pe forum: de ce se supraîncălzește motorul dacă totul este în regulă, presupusul meu răspuns este că atunci când acel bec sau circuit electric se defectează, provoacă problema la termostat?

Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 4 săptămâni #3964 prin manual-mecanic
Angel a apăsat tasta. Totul a mers bine. Rețineți că i-am scris. Centrala are cinci cabluri (nu șase). Totuși, participarea dumneavoastră și a tuturor celor care au contribuit la acest forum este foarte bună.
Rețineți că i-am lăsat și alte întrebări lui Angel.
Mulțumesc foarte mult.