Căutare MDM

Buletin

Senzori MAF

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33543 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Senzori MAF

kikemec a scris: ei bine, vreau să spun că există moduri și moduri de a spune lucrurile, este evident că forumurile sunt pentru dezbateri, dar există moduri de a spune lucrurile, cunoștințele practice sunt bune, cunoștințele teoretice la fel, nu te fac mai bun sau mai rău, te fac doar diferit și cu abilități diferite, deci dacă dezbatem ar trebui să fie cu respect și fără a ataca pe ceilalți, greșești, poate fi înlocuit cu cred că ești confuz, sau mi se pare că ceea ce vrei să spui, mă înțelegi să nu fac asta atât de mare, în afară de faptul că fiecare mecanic știe că poți fi în asta de 100 de ani și nu te oprești niciodată să înveți lucruri noi, oricum nu este bine să spui că ești cutare sau cutare sau cutare și asta este valabil și pentru charlypzz, nu știu dacă ești puțin stresat sau ce, dar în postările tale există agresivitate, atât, deci și asta este valabil pentru toată lumea ar trebui să fie într-un mediu calm și prietenos, aici nimeni nu câștigă nimic doar oamenii care vor să rezolve îndoieli, nu există mențiuni sau titluri în joc, okis mult succes și îmbrățișări tuturor.

Cred că acest subiect este scos din context și sunt criticat doar pentru că ofer date și soluții concrete, bine fundamentate. Aș vrea să văd orice postare în care atac sau maltratez pe cineva expusă.
Recunosc că mă supără când citesc o postare în care, bucuros sau inconștient, oferă sfaturi de soluții departe de realitate și concept. Am văzut neobosit oameni spunând „încearcă asta sau aia fără să indice cum”. Tu, care cred că ești mecanic, știi perfect precauțiile de luat atunci când testezi componente și că poți deteriora mai mult dacă nu o faci corect. La fel și zicalele „deconectează bateria pentru o oră”, existând proceduri specifice pentru această sarcină de ani de zile, fără a risca să depromiți un BSI, o unitate de control a imobilizatorului și chiar un ECM.
A vorbi e foarte ușor, dar cine plătește pentru eventualele daune aduse utilizatorului din cauza unor proceduri necorespunzătoare? Cred că aceasta este responsabilitatea ta ca moderator și, în multe cazuri, nu te-am văzut făcând asta, așa că cred că cineva trebuie să o facă. Dacă te deranjează că intervin corectând, îmi pare rău și îmi cer scuze, dar așa văd lucrurile și nu le voi schimba.
Aș vrea să-mi explici dezavantajele comunicării identității tale în raport cu pregătirea ta. Nu-mi fac reclamă profesiei; pur și simplu o subliniez atunci când este cazul, ca în acest caz, așa cum ai făcut și tu când ai pretins că ești moderator într-o postare. Nu am pretins niciodată că sunt mai bun decât oricine altcineva. Este un lucru rău să demonstrezi efort pentru o activitate dezvoltată timp de mai bine de cincizeci de ani? Aproape o viață întreagă.
Nu-ți face griji pentru starea mea emoțională. La vârsta mea, am depășit stările stresante din tinerețe și viața mea este foarte liniștită.
Crezi că sunt agresiv pentru că pun accent pe discuție?
Ei bine, relatând activitatea mea pe acest forum, unde ceea ce am făcut au fost doar contribuții concrete și fundamentate, cum am spus, și ajung să primesc aceste acuzații, cel mai bine ar fi să mă retrag. Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați permis să particip în tot acest timp.

PS: Un exemplu de agresivitate a fost cel pe care l-am primit de la membrul forumului bobracing pe care l-ai editat, dar pe care am reușit să-l citesc.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către . Motiv: pdta
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33586 prin manual-mecanic
charlypzz uită-te la ultima postare când o citești pari mult mai calmă decât ceilalți, asta vreau să spun, poate că aceeași pasiune pentru acest subiect poate fi interpretată greșit și nu am editat nimic, de aceea postarea mea spune că o tratăm cu respect, nimic împotriva ta, binele meu, serios, nu am probleme, nu e că vreau să pleci și sunt complet de acord cu tine cu ceea ce spui despre testele prost elaborate și chiar nu observasem, acum voi fi mai atentă, nu este necesar să te pensionezi, nu are nicio legătură cu asta, și eu sunt pasionată de subiect de când eram mică, de aceea m-am dedicat acestui lucru, pentru că nu este vorba de a deveni milionară, așa cum poate ai observat hahaha, dar nu-ți face griji prietene, chiar nu trebuie să pleci, nu a fost niciodată intenția mea dacă ar fi fost te-aș fi eliminat, dar nu asta este ideea. Oricum, critica constructivă este întotdeauna apreciată, îmbrățișări câinele meu și pace.
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni - Acum 13 ani și 4 luni #33654 prin manual-mecanic
kikemec, noblețe obligă și este potrivit să răspund la ultimul tău comentariu despre episodul nefericit pe care l-am avut.
Deși mă gândesc la asta, nu sunt sigur dacă a fost atât de nefericit, deoarece uneori chiar și din dispute și altercații care pot părea dăunătoare, se poate obține o latură pozitivă. Ceea ce s-a discutat aici a fost produsul unor situații care au fost desfășurate pe forum într-un mod neglijent. Când un utilizator pune o întrebare, trebuie să fii atent la ceea ce recomanzi sau asiguri și, în orice caz, dacă ai cunoștințe reale, să indice procedura de urmat. Una e să presupui sau să sugerezi o idee și cu totul alta e să spui, scoate cutare siguranță, deconectează bateria, schimbă uleiul cu unul mai gros etc., mai ales că multe dintre întrebări sunt despre vehicule din 1998 încoace cu electronică computerizată.
Comentariul făcut de un membru al forumului despre unii oameni care își dau opiniile pentru a completa postările lor și a câștiga karma poate fi adevărat și de aceea se scrie în unele cazuri fără fundament și într-un mod care prezintă un risc pentru cei aflați în nevoie. La asta mă refeream când am considerat oportun să controlez ceea ce se postează dacă există posibilitatea de a complica lucrurile, mai degrabă decât de a le rezolva. Știu că moderarea unui forum este o sarcină foarte dificilă și laborioasă, și cu atât mai mult în cazul tău, din moment ce nu știu dacă cineva este de acord cu tine.
În cele din urmă, cred că aceste circumstanțe ne vor face pe toți mai atenți atunci când colaborăm sau încercăm să găsim soluții, și iată partea pozitivă a ceea ce mă refeream la început despre altercație.
Bine. Kike, hai să continuăm ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cu cele mai bune gânduri, Carlos.
Ultima editare: acum 13 ani și 4 luni de către .
Subiectul a fost închis.
  • manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33659 prin manual-mecanic
Se pare că acestei dezbateri i s-a dat, sau se dorește să i se dea, o semnificație pe care nu o are cu adevărat. Un membru al forumului greșește în evaluarea sa și nu a fost suficient să i se spună „ai greșit”. Nu, lucrurile au mers prea departe. A fost cenzurat, hărțuit, stigmatizat și umilit. Această acuzație nu numai că îl va răni pe el, ci și pe un alt membru al forumului care vrea să intervină într-o dezbatere atunci când scopul este de a învăța de la sau de a preda unui alt participant. În formarea profesorilor, li se insuflă faptul că un elev nu trebuie exclus pentru că nu înțelege, elevul este luat de mână și îndrumat acolo unde instructorul consideră că ar trebui să fie. Aici, s-a încercat impunerea unui punct de vedere cu orice preț. Aroganța este un sfătuitor prost; merge împotriva principiilor tuturor lucrurilor, în special a predării. Puțină umilință nu strică niciodată, iar scuzele lui Hectorodrigo sunt următoarele: „NOBILITATEA OBLIGEAZĂ”.
Subiectul a fost închis.
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33665 conform manualului de atelier
Răspuns la manualul de service pe tema Senzori MAF
Cred că exagerați puțin cu toții. Deși e adevărat că tonul nu a fost corect, nu putem vorbi despre lucruri atât de exagerate precum supărarea sau umilința.

Cred că această dezbatere a mers prea departe și tot ce s-ar fi putut extrage de pe urma ei a fost deja menționat (diferențele dintre diverșii termeni).

Mulți oameni și-au exprimat punctul de vedere, dar adevărul este că singura persoană care ar fi trebuit să se plângă este cel în cauză, Hector, care, demonstrând maniere excelente, nu a scos un cuvânt.

Noi, cei de la ManualesDeMecanica.com, dorim să ne cerem scuze dacă tonul nu ni s-a părut corect. Aș dori să profit de această ocazie pentru a informa toți membrii forumului că nu este o idee rea să corectăm constructiv, adică fără expresii de genul „greșiți complet” sau altele asemenea. Ar trebui să învățăm cu toții câte ceva de la Wolfi, care a dat o explicație corectă fără a discredita pe nimeni. Asta căutăm în acest forum: o dezbatere din care fiecare să poată dobândi cât mai multe cunoștințe.

Apropo, nu este vorba de a-l critica pe charlypzz. De fapt, am impresia că comentariul său, care poate conține o propoziție prea lungă, nu a fost menit să critice pe nimeni; pare mai degrabă un avertisment pentru alți potențiali utilizatori, astfel încât să nu fie derutați de o postare inexactă.

Altfel, pentru a evita discuții suplimentare, închid această postare.

P.S. Vom posta în curând o listă cu noile manuale care au fost încărcate în ultimele zile - peste 80 de la ultima actualizare.
Subiectul a fost închis.