kikemec a scris: ei bine, vreau să spun că există moduri și moduri de a spune lucrurile, este evident că forumurile sunt pentru dezbateri, dar există moduri de a spune lucrurile, cunoștințele practice sunt bune, cunoștințele teoretice la fel, nu te fac mai bun sau mai rău, te fac doar diferit și cu abilități diferite, deci dacă dezbatem ar trebui să fie cu respect și fără a ataca pe ceilalți, greșești, poate fi înlocuit cu cred că ești confuz, sau mi se pare că ceea ce vrei să spui, mă înțelegi să nu fac asta atât de mare, în afară de faptul că fiecare mecanic știe că poți fi în asta de 100 de ani și nu te oprești niciodată să înveți lucruri noi, oricum nu este bine să spui că ești cutare sau cutare sau cutare și asta este valabil și pentru charlypzz, nu știu dacă ești puțin stresat sau ce, dar în postările tale există agresivitate, atât, deci și asta este valabil pentru toată lumea ar trebui să fie într-un mediu calm și prietenos, aici nimeni nu câștigă nimic doar oamenii care vor să rezolve îndoieli, nu există mențiuni sau titluri în joc, okis mult succes și îmbrățișări tuturor.
Cred că acest subiect este scos din context și sunt criticat doar pentru că ofer date și soluții concrete, bine fundamentate. Aș vrea să văd orice postare în care atac sau maltratez pe cineva expusă.
Recunosc că mă supără când citesc o postare în care, bucuros sau inconștient, oferă sfaturi de soluții departe de realitate și concept. Am văzut neobosit oameni spunând „încearcă asta sau aia fără să indice cum”. Tu, care cred că ești mecanic, știi perfect precauțiile de luat atunci când testezi componente și că poți deteriora mai mult dacă nu o faci corect. La fel și zicalele „deconectează bateria pentru o oră”, existând proceduri specifice pentru această sarcină de ani de zile, fără a risca să depromiți un BSI, o unitate de control a imobilizatorului și chiar un ECM.
A vorbi e foarte ușor, dar cine plătește pentru eventualele daune aduse utilizatorului din cauza unor proceduri necorespunzătoare? Cred că aceasta este responsabilitatea ta ca moderator și, în multe cazuri, nu te-am văzut făcând asta, așa că cred că cineva trebuie să o facă. Dacă te deranjează că intervin corectând, îmi pare rău și îmi cer scuze, dar așa văd lucrurile și nu le voi schimba.
Aș vrea să-mi explici dezavantajele comunicării identității tale în raport cu pregătirea ta. Nu-mi fac reclamă profesiei; pur și simplu o subliniez atunci când este cazul, ca în acest caz, așa cum ai făcut și tu când ai pretins că ești moderator într-o postare. Nu am pretins niciodată că sunt mai bun decât oricine altcineva. Este un lucru rău să demonstrezi efort pentru o activitate dezvoltată timp de mai bine de cincizeci de ani? Aproape o viață întreagă.
Nu-ți face griji pentru starea mea emoțională. La vârsta mea, am depășit stările stresante din tinerețe și viața mea este foarte liniștită.
Crezi că sunt agresiv pentru că pun accent pe discuție?
Ei bine, relatând activitatea mea pe acest forum, unde ceea ce am făcut au fost doar contribuții concrete și fundamentate, cum am spus, și ajung să primesc aceste acuzații, cel mai bine ar fi să mă retrag. Vă mulțumesc foarte mult că mi-ați permis să particip în tot acest timp.
PS: Un exemplu de agresivitate a fost cel pe care l-am primit de la membrul forumului bobracing pe care l-ai editat, dar pe care am reușit să-l citesc.