Căutare MDM

Buletin

Motorul camionetei trece uleiul către radiator

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32142 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motorul cu pick-up pierde ulei în radiator
Scuze, am uitat să spun că e o cutie de viteze standard!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32143 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Motorul cu pick-up pierde ulei în radiator
Salut, prieteni. Bună dimineața, prietenului meu Sixto, inginer; ceea ce numiți voi garnitura camerei este aceeași cu garnitura chiulasei? Sau sunt componente diferite? În ceea ce privește RESURS, a folosit-o cineva din grup?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32146 prin manual-mecanic
PRIETENE, CEL MAI PROBABIL ESTE SĂ FIE CRAVAT, ÎN GENERAL BLOCUL SAU MONOBLOCUL JAPONEZ SUNT FABRICATE DIN ALUMINIU, CARE ESTE SENSIBIL LA ȘOCURI SAU SCHIMBĂRI BRUSTE DE TEMPERATURĂ DE LA MARE LA MICĂ CARE GENERează DILATAREA. ACEST LUCRU S-A ÎNTÂLNIT RARE LA CAMIOANE JAPONEZE LA TRAVERSAREA UNUI RÂU SAU A UNEI BĂLȚI CU APĂ.

ÎȚI RECOMAND SĂ COBOȘTI ȘI SĂ DEZASAMBLEZI MOTORUL, DEOARECE ASTFEL ASTFEL ÎȚI ESTE DIFICIL SĂ REMEDIAȚI ACEASTĂ DEFECTĂ, DEOARECE DACĂ ULEIUL TRECE ÎN SISTEMUL DE RĂCIRE, APA VA TRECE ȘI EA ÎN ULEI, POATE ÎNTR-O PROPORȚIE MAI MICĂ, DAR ASTFEL VA FACE.

SALUTĂRI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32152 prin manual-mecanic
Am văzut acest simptom la o serie de vehicule cu monoblocuri turnate și din aluminiu și, în general, este vorba de garnitura chiulasei. Nu-ți pot spune că dacă nu o scot, Tercel-urile din '93 au acest fenomen și Citroen-urile și Peugeo-urile la fel, dar este din cauza unei probleme cu chiulasa. Nimeni nu-ți poate spune că nu este din cauza unei probleme cu chiulasa. Acum am folosit garniturile de mai multe ori și dau rezultate foarte bune. Nu este veșnică, într-o zi se vor strica din nou, dar rezistă o vreme.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32165 prin manual-mecanic
Dacă sunt aceleași sau garnituri de chiulasă, se mai numesc