Căutare MDM

Buletin

Defecțiune a injecției Corsa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29083 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Defecțiunea injecției Corsa
Juan Carlos: Nu cred că e o problemă cu bobina, dacă spui că ai măsurat tensiunea la injectoare și doar două aveau 12 volți, iar celelalte nu aveau nimic, le-ai măsurat față de masă? Sau între borne, adică dacă un vârf al testerului e la + al conectorului, iar celălalt la masa vehiculului, pentru că dacă nu mă înșel ECU-ul controlează injectoarele prin negativ, deci ar trebui să găsești tensiunea bateriei la toate, dar nu și semnalul negativ, pentru că acela controlează injectorul, nu știu dacă mă fac înțeles, dacă ai putea pune mai multe date despre camionul tău, cum ar fi cilindreea, anul și sistemul de injecție, ca să compar bine datele pe care le am de la Corsa, salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29114 prin manual-mecanic
Ai încercat senzorul CKP sau cel de poziție a arborelui cotit? Am avut o problemă similară. L-am înlocuit și problema s-a rezolvat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29117 prin manual-mecanic
Salut Juan Carlos,

procedura ta a fost corectă, iar semnalul pentru bobine vine de la ECU. Ar trebui să-l verifici. Nu vine niciun releu, semnalul negativ vine de la ECU.

Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29126 prin manual-mecanic
Un răspuns foarte bun din partea Olivei Muñoz... și eu cred la fel... gata.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #29127 prin manual-mecanic
Salutări, ca să adaug câteva informații despre Corsa, există modele care sunt gestionate în serie, adică două injectoare sunt gestionate de un fir de la ECU, iar celelalte două de un alt fir. Dacă îmi amintesc bine, cred că este 1 cu 4 și 2 cu 3 injectoare în serie. Acest lucru trebuie luat în considerare la măsurare, deoarece dacă deconectăm toate injectoarele și măsurăm volți, vom obține o citire de 0 volți pe două dintre ele. Cu respect.