Căutare MDM

Buletin

Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 zi #27743 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
Am avut o problemă similară cu a ta la un Chevrolet Aveo din 2011. Am încercat totul: bobină, fire, bujii, injectoare, impulsuri de injecție, compresie cilindru și nimic. L-am avut două săptămâni, l-am dus și dus din service, și s-a stricat de la sine peste noapte. Nu s-a mai stricat niciodată. Dar verifică tot ce am verificat ca să vezi cum merge, doar ca un indiciu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 ore #27792 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
Am verificat totul, chiar și schimbând bujiile și firele, și tot nimic. Compresia este în intervalul admis. Alte sugestii? Conform codurilor, ce ar trebui să verific în afară de bobina?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 ore #27793 prin manual-mecanic
Ce defectu are vehiculul?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27800 prin manual-mecanic
Defectul pe care îl prezintă este ca un cilindru care nu funcționează, ca atunci când o bujie este deteriorată, dar sunt noi și testate.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27801 prin manual-mecanic
Nu ai încercat alt set de bobine?