Căutare MDM

Buletin

Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 ore #27812 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
1- p0351 defecțiune în circuitul primar/secundar al bobinei de aprindere A.
2- p0353 defecțiune în circuitul primar/secundar al bobinei de aprindere C.
Iată ce știu despre coduri. Bujiile sunt noi și au o culoare normală când scânteia se sparge (nu negre). Compresia este de 150 lbs.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 11 ore #27813 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
Ei bine, mulțumesc pentru răspuns, dacă da și cu elementele de bază ale mașinii, încearcă să obții o bobină de aprindere pentru mașină, 3 pini = este comună la vehiculele Chevrolet, de acolo ar trebui să încerci să o duci la reprezentanță, cum spuneam este o defecțiune similară care apare și la Optra, nu aceeași defecțiune da, dar se cedează cilindrii sau binecunoscutul MISSFIRE.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27833 prin manual-mecanic
Caut o altă bobină de aprindere pentru Corsa Evolution, am nevoie de aceeași bobină pentru Chevrolet Lu 2.2.
Nu ești din Santiago de Chile? Am și eu una.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27838 prin manual-mecanic
SCHIMBĂ BOBINA PRIMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu știu din ce țară ești, dar e aceeași pe care o folosește Chevrolet Optra, Corsa și Chevy (Mexic), e aceeași bobină, toate bujiile vor scânteia, dar nu cu puterea necesară, verifică rezistența bornelor care merg la bujii, 1-4 și 2-3 cred că așa a fost, dacă nu verifică bobina, sunt marcate acolo, sunt două înfășurări secundare pentru scânteie, dacă rezistența variază mult între cele două rezistențe bobina ta e deteriorată, dar conform diagnosticului tău după codurile afișate, problema e în bobina primară, și-a pierdut deja proprietățile, schimbă bobina, pune una de test și vei vedea rezultatul...;)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #27843 prin manual-mecanic
Mulțumesc, salutări din El Salvador, voi încerca să schimb bobina și apoi vă voi spune cum a mers.