Căutare MDM

Buletin

Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27803 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
Nu, nu am încercat asta. Testând bobina cu o bujie de probă, toate cele patru borne scot scântei.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27806 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Coduri Chevrolet Aveo 2004 (p0351-p0353)
și nu ai văzut care cilindru se defectează uitându-te la starea bujiilor

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 10 ore #27807 prin manual-mecanic
Bobina are 3 sau 4 fire și mufa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 ore #27808 prin manual-mecanic
Bobina are trei pini în bujie. Bujia care se defectează este a 4-a.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 9 ore #27811 prin manual-mecanic
Bună ziua, uite, adevărul este că nu știu ce înseamnă codurile de eroare pe care le menționezi, ar fi convenabil să iei în considerare ce tip de defecțiune este... și având în vedere cum spui că bujia 4 se defectează, observă problema acolo, ar putea fi din cauza excesului de combustibil (ardere slabă și bujie neagră), lipsei injecției (problemă cu injectorul poate), problemei de compresie a motorului (ardere slabă, ralanti instabil, bujie uscată), trebuie să-mi spui ce înseamnă codurile de eroare și starea bujiei 4.
De asemenea, ca punct de referință, nu știu dacă este cazul, vehiculul Chevrolet Optra, motor 1.6, are defecțiuni la motor, unele nu toate, ceea ce în acest caz prezintă probleme de genul codurilor P0300 și similare, se spune că există probleme la chiulasă. Sper să te ajut cu ceva. Salutări.