Căutare MDM

Buletin

Supraîncălzirea și oprirea mașinii

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23958 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Mulțumesc foarte mult
Îți mulțumesc foarte mult pentru explicație, mă deranjează. Îți mulțumesc ție și tuturor prietenilor care m-ai liniștit în legătură cu situația care mi s-a întâmplat.

Îți spun, mecanicul a găsit avarii la cutia de servodirecție. Spune că este o mică scurgere de ulei, dar nu o va repara pentru că reparația și garniturile sunt prea scumpe. Nu știu ce aditiv să pun pentru a opri scurgerea. Sper că mă poți ajuta.

O altă chestie este că atunci când au demontat motorul, au schimbat și garniturile cutiei de viteze pentru că erau proaste.

În general, mi-a recomandat să vând mașina curând, în primul rând pentru că este din 2003, în al doilea rând pentru că voi suporta costuri și cheltuieli mai târziu, iar piesele de schimb sunt foarte scumpe. Reține că numai garnitura de chiulasă m-a costat 100 de dolari și așa mai departe. Îmi spune că NISSAN-ul nu este o mașină prea bună, chiar dacă este japoneză, că dintre toate mașinile japoneze care intră în țara mea ar fi pe locul nouă sau zece, și poate are dreptate dacă comparăm finisajele interne ale unui vehicul Toyota, Mazda, Mitsubishi sau Honda cu cele ale NISSAN-ului din aceeași gamă, când scoți piesele decorative dai peste realitatea unor cutii cu bavuri în matrițe, bureți pentru a înăbuși zgomotul componentelor din plastic care sunt zdrobite și nu își revin la forma lor după doi ani, costurile sale ridicate cu piese de schimb, lipsa disponibilității pieselor de schimb originale în afara dealerului, lipsa pieselor de schimb alternative de calitate medie și excelentă pe piață, m-au făcut să cred aproape afirmativ că nu aș mai cumpăra o mașină NISSAN, lipsa de seriozitate a dealerului atunci când fac reparațiile lor, pentru că îți spun că noi acoperim garanția unei astfel de componente a mașinii, dar, interesant este că, întâmplător, în acea componentă pe care o „garantează” depinde sau este instalată o alta care nu are garanție și dacă este deteriorată ca urmare a acestei defecțiuni, cea... „Ceea ce avea garanție nu te acoperă.” „Ce zici de capcană?”

Mulțumesc pentru tot și dacă comentariul pe care l-am postat despre această marcă de mașină a supărat pe cineva în mod special, nu a fost intenția mea să o fac, a fost pur și simplu părerea mea, din cauza ghinionului meu cu NISSAN XTRAIL, precum și alte comentarii verificate de pe alte forumuri m-au confirmat.

Mulțumesc pentru tot și vom ține legătura

Mulțumesc, dragul meu prieten.”

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.