Căutare MDM

Buletin

Ori mă ajuți, ori rămân fără mașină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #994 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ori mă ajuți, ori rămân fără mașină.
Mulțumesc pentru ajutor. Mă voi ocupa și te voi anunța.

Cu plăcere.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 18 ani și 7 luni #998 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ori mă ajuți, ori rămân fără mașină.
Rezolvat.

După ce am demontat și demontat demarorul, am văzut că furca manetei de cuplare dintre releu și pinion se deschisese, decuplându-se de inelul axului pinionului asupra căruia acționează. Odată eliberată, se deplasase spre armătură, blocând-o și scurtcircuitând motorul.

După ce am reglat furca și am curățat și uns restul demarorului, l-am reasamblat și funcționează bine. Nu știu dacă va mai rezista încă 15 ani, dar datorită sfaturilor tale, sunt sigur că voi mai avea Ibiza o vreme.

Apropo, manualul de service SEAT 127 postat pe această pagină mi-a servit drept ghid pentru asamblarea și demontarea demarorului. Faptul că SEAT folosește aceleași motoare la multe modele de mașini a fost de ajutor, iar faptul că oamenii distribuie gratuit acele manuale este și mai bine.

Mulțumesc încă o dată pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3781 prin manual-mecanic
Uită-te ce se poate întâmpla de fapt cu demarorul tău și este cel mai probabil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3782 prin manual-mecanic
Uită-te ce se poate întâmpla de fapt cu demarorul tău și cel mai sigur lucru este ca periile sau, în termeni actuali, periile de carbon să fie uzate, costul este mic, nu văd nevoia să arunci demarorul doar pentru că periile sunt uzate, ceea ce este normal, periodic trebuie să le schimbi dacă la fiecare 40.000 km cel puțin ar trebui să faci întreținere la demaror, să schimbi bujiile și să lubrifiezi dacă ai nevoie, una dintre cele mai bune metode de a reduce defecțiunile este întreținerea preventivă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3783 prin manual-mecanic
Uită-te ce se poate întâmpla de fapt cu demarorul tău și cel mai sigur lucru este ca periile sau, în termeni actuali, periile de carbon să fie uzate, costul este mic, nu văd nevoia să arunci demarorul doar pentru că periile sunt uzate, ceea ce este normal, periodic trebuie să le schimbi dacă la fiecare 40.000 km cel puțin ar trebui să faci întreținere la demaror, să schimbi bujiile și să lubrifiezi dacă ai nevoie, una dintre cele mai bune metode de a reduce defecțiunile este întreținerea preventivă.