Căutare MDM

Buletin

Probleme cu supapa EGR

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9376 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu supapa EGR
Salut, uite, personal nu sunt de acord cu anularea ei, fie prin vacuum, fie electronic, deoarece este plasată acolo pentru a controla recircularea gazelor de eșapament (NOx), dacă este electronică și reușești să o anulezi poți rezolva problema dar temporar și nu te va mai deranja, dar în timp vei avea probleme cu temperatura, consumul, relantiul și chiar mai rău cu convertorul catalitic care este și mai scump, iar la analiza gazelor te vor afecta, asta îți va da doar bătăi de cap și îți va afecta buzunarul, ceea ce te sfătuiesc este că dacă l-au curățat deja și problema nu este rezolvată și ești sigur că este EGR-ul, schimbă-l cu unul nou și lasă totul așa cum ar fi trebuit să fie inițial.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9411 prin manual-mecanic
Bună ziua, ce mai faci? Personal, când fac reglaje la motor, prefer să elimin EGR-ul, deoarece este conceput pentru mediu, iar ceea ce produce într-un motor este o uzură mai mare. Aici, în țara mea, clientul își dorește ca mașina să reziste mai mult, și cu atât mai mult când doar își face reglajul motorului. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9417 prin manual-mecanic
Bună ziua, toate opiniile sunt respectabile, dar cel puțin în țara mea există reglementări de mediu care nu permit eliminarea niciunei părți din pachetul de mediu oferit de producătorii de vehicule, pe de altă parte nu cred că prin eliminarea EGR-ului motorul funcționează mai bine sau are performanțe mai bune, dimpotrivă, așa cum am menționat anterior, ulterior apar probleme mai grave și acesta este motivul pentru care îndeplinește o funcție foarte importantă atât pentru motor, cât și pentru mediu, deoarece există un motiv pentru care producătorii cheltuiesc mulți bani pe designeri, aceste lucruri nu sunt puse acolo doar pentru asta, în orice caz respect toate opiniile, dar să ne gândim la copiii noștri și la cei care vin peste câțiva ani, merită și ei un mediu semicurat.

echilibrează

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9426 prin manual-mecanic
Habar n-ai despre ce vorbești. O supapă EGR deschisă e utilă doar pentru probleme; odată anulată, nu-ți mai dă nimic. Am avut peste 200 de supape EGR anulate, iar clienții mei, și eu, suntem mulțumiți. Inspecția ITV arată că e anulată, la fel ca și catalizatorul gol (la motorină). Pune-te puțin la curent ca să dai răspunsuri. Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 15 ani și 11 luni #9427 prin manual-mecanic
Domnilor, vă reamintesc că suntem aici pentru a ne ajuta reciproc și nu pentru a ne certa, iar fiecare poate contribui cu ceea ce consideră a fi pozitiv. De exemplu, EGR-ul mi-a cauzat diverse probleme, de la ralanti neregulat, la lipsă de putere și o smucitură în mașină la 2000 rpm. Producătorul mi-a trimis o comandă de anulare a acestuia la motorul Mitsubishi 2.5 TD și asta e tot. La Opel, curățarea supapei este recomandată aproximativ la fiecare 6 luni.