Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT ROATĂ FAȚĂ STÂNGĂ CHEVROLET OPTRA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19667 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ CHEVROLET OPTRA
Merg în Venezuela ca să scap de zgomotul de la Optra. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 2 luni #46259 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiect : ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ LA CHEVROLET OPTRA
Salut prieteni, după ce am cercetat acest subiect, am găsit o soluție la această problemă. Am citit manualul de service, care indică faptul că atunci când se montează amortizoarele față, acestea trebuie ridicate, se montează mai întâi suportul inferior, și aici intervine detaliul... mașina trebuie coborâtă și, odată sprijinită pe sol, se fixează și se strânge șurubul superior la 48 lbs/ft. Acest detaliu este important deoarece, dacă este strâns cu vehiculul ridicat, ansamblul arcului nu se va angaja complet pe bază, deoarece arcul și amortizorul pivotează independent la acest model. Cu acest protocol, acest zgomot deranjant care apare în sistemul de suspensie față nu ar trebui să existe. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.