Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT ROATĂ FAȚĂ STÂNGĂ CHEVROLET OPTRA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19585 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ CHEVROLET OPTRA
PRIETENE, CUM AM SPUS MAI DEPARTE, DU-ȚI CHEVROLETUL OPTRA LA O SPĂLARE DE ȘASIU, APOI LĂSAȚI-L SĂ SE USUCE ȘI APOI PULVERIZAȚI TOT DEDESUPT, MAI ALES UNDE SUNT ZGOMOTELE... (PULVERIZAREA ESTE UN ULEI CARE SE APLICĂ CU UN PISTOL DE PRESIUNE,....sfânt remediu...MULT NOROC)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19592 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ CHEVROLET OPTRA
Am să o fac, o să urmez sfatul tău... ce pot să-ți spun este că aici în Venezuela se folosește un produs numit grafit în aceste scopuri, nu știu dacă la asta te referi, și fac în felul următor (conform câte am văzut): iau mașina, o umplu cu motorină folosind un compresor, apoi pulverizează apă sub presiune, după asta (fără să o lase să se usuce) pun grafitul pe ea... și asta e tot... mă va ajuta asta???????????? Cu stimă..

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19651 prin manual-mecanic
Bună ziua, verificând toate informațiile furnizate de tine și de colegii paneliști, deduc următoarele:
1.- Optra (cel puțin cea de aici din Venezuela) este cu tracțiune față
2.- Frânele nu scot niciun sunet sau scârțâie în acest fel (dacă scot, este murdar între plăcuță și disc)
3.- Amortizoarele nu scot niciun sunet, sară sau au o suspensie tare sau prea moale
4.- În opinia mea, este vorba de ansamblul roților (setul de rulmenți cu bile și distanțierele de roți)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19654 prin manual-mecanic
Bună ziua... Tocmai am demontat (ieri VINERI) Chevrolet-ul meu Optra și testele efectuate asupra lui au fost următoarele (ȘI ÎNCĂ ARE ZGOMOT)
1.- LUNI: S-a instalat un platou nou (fără zgomot continuu)
2.- MARȚI: S-a instalat un trepied stânga complet (fără zgomot)
3.- MIERCURI: S-a instalat o cutie hidraulică (fără zgomot)
4.- JOI: Întregul tren de rulare a fost demontat și s-a aplicat vaselină pe fiecare șurub și chiar și pe amortizoare.

Mi-au dat o programare pentru marți pentru a testa prin înlocuirea bazei care se află sub filtrul de aer.

Salutări și ajutor:(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19665 prin manual-mecanic
Bună seara, alfalfalf22. Tipul ăla de mașină are șaibe metalice care etanșează șasiul și suportul motorului.
Dacă nu sunt instalate, unse corect, iar șuruburile nu sunt strânse corespunzător, cel mai probabil veți auzi un scârțâit.
Deși poate părea banal, problema aceea m-a ținut treaz acum câțiva ani cu un Opel Vectra 2.0i, care, până la urmă, este același câine cu o zgardă diferită.
Îți doresc mult noroc...