Căutare MDM

Buletin

ZGOMOT ROATĂ FAȚĂ STÂNGĂ CHEVROLET OPTRA

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19399 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ CHEVROLET OPTRA
Salut, da; corect, e zgomotul de „Tro” „tro”... știu despre ce bază vorbești, e baza motorului care trece prin lanțul de distribuție (pe tot perimetrul) e ca un clopoțel... dacă ar putea fi și asta!!! Iau toate sugestiile de la tine și de la alte forumuri pentru că mâine am o programare cu un mecanic (care lucrează la Chevrolet în orașul meu) I-am explicat problema mea și a fost de acord să mă ajute pentru că i-am arătat tot ce am schimbat: cauciucurile amortizoarelor, amortizoarele, oasele (bachelită față și spate), amortizoarele, rotulele sferice... oricum i-am spus că tot ce-mi lipsesc sunt fusurile și bornele șiiiiiii sunetul a fost același până azi, 18 februarie... Te sun, prietene, am durerea asta de cap din 2 februarie, ce mai faceți???? Salutări și o mie de mulțumiri...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19400 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: ZGOMOT ROATĂ STÂNGĂ FAȚĂ CHEVROLET OPTRA
Ok, spune-mi cum a fost cu zgomotul. În ce oraș este?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19401 prin manual-mecanic
Anaco-Venezuela!!!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19402 prin manual-mecanic
Ah, vecini, sunt în Barranquilla, Columbia.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #19580 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENE, CĂTRE TOȚI MEMBRII CARE DINTR-UN MOTIV SAU ALTUL CITESC ACEST FORUM ȘI ACEST TOPIC....... și scriu cu majuscule din disperare (ca și cum aș fi strigat) vă spun: Am mașina la o reprezentanță Chevrolet aici în ANACO VENEZUELA de luni și i-au făcut totul (dacă vorbim de luni mâine vor fi 5 zile) au pus un platou nou și nimic... au pus un cric hidraulic nou și nimic (caseta de direcție)... au demontat (slăbit) toată puntea față și nimic... Au lubrifiat toată puntea față și nimic... Azi îmi spun că ar putea fi trepiedul complet care ar putea avea joc, voi aștepta să văd...!!! deci sunt încă cu ZGOMOTUL, nu găsesc nimic de făcut, nu găsesc pe nimeni la care să mă adresez, mi-aș dori să existe un MECANIC, un MAGICIAN sau un bun samaritean aici care să-mi spună, prietene, trebuie să faci asta....AA ...