Căutare MDM

Buletin

Rolă arbore cotit la un Honda Civic din '94 (mecanică)...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4707 prin manual-mecanic
Dacă ar fi cazul meu, nu aș înlocui motorul decât dacă este într-o stare generală foarte proastă, iar repararea lui ar fi mai scumpă decât înlocuirea lui.

Trebuie să țineți cont de faptul că înlocuirea unei piese noi cu una uzată poate cauza probleme de reglare. Ar trebui să evaluați ce altceva trebuie înlocuit.

În cele din urmă, este posibil să fie nevoie să faceți o revizie majoră pentru a vă asigura că totul funcționează corect. Dacă acesta este cazul, un motor recent reconstruit (atenție, unul care este bine reconstruit și folosește piese de bună calitate) este mai bun decât un motor second-hand ale cărui origini sunt necunoscute.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4712 prin manual-mecanic
... și vă mulțumesc foarte mult pentru comentariu..

, există vreo diferență între versiunile de motor americane și japoneze...

Dacă aveți vreo informație, aș vrea să mi-o trimiteți: sau să-mi spuneți despre ea... în orice caz, intenționez să public această întrebare pe forum...

Sper că îmi scuzați ignoranța pe această temă..

Vă mulțumesc anticipat...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4805 prin manual-mecanic
Salut prieteni, aș dori să vă anunț că aceasta este aparent o defecțiune comună la unele motoare Honda. Același lucru s-a întâmplat și mie, iar mecanicul meu mi-a spus că a adus deja câteva mașini cu această problemă.
Cel mai bine este să reparați motorul dacă bugetul vă permite, deoarece dacă este făcut eficient, veți avea un motor care va rezista mulți ani, deoarece veți fi siguri că piesele sale vitale sunt noi; spre deosebire de un motor second-hand, care poate dura o zi, o săptămână sau un an, cine știe cât.
În cele din urmă, dacă aveți de gând să investiți bani, faceți-o în ceva care asigură o performanță bună pentru o lungă perioadă de timp.
În cazul meu, am depus efortul și am reparat motorul. Am ajuns să cheltuiesc cu aproximativ 30% mai mult decât m-ar fi costat un motor second-hand, dar cu diferența de garanție pentru piesele noi.

Aștept cu nerăbdare comentariile voastre.

Cu cele mai bune urări din frumosul ținut al Quetzalului... Guatemala, America Centrală.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 16 ani și 10 luni #4840 prin manual-mecanic
Salutări și multe mulțumiri...

Îți spun că se pare că am găsit un motor în stare foarte bună și deja îl încerc (îl folosesc și m-a costat cam cu 20% mai puțin decât reparația cu ingredientul care deja trata motorul, și cu asta pot recupera încă câteva procente...)

Mulțumesc...

Nota:
Honda suferă de această problemă și se datorează cuplului care trebuie aplicat fuliei arborelui cotit...

Îți trimit o poză cu cea pe care am pus-o eu...