- Mulțumiri primite: 2
22-06-2025 Accesări: 5821 Tehnologie
19 iunie 2025 Accesări: 4347 Tehnologie
05-05-2025 Accesări: 4257 Tehnologie
08-09-2022 Accesări: 3780 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
ATRM a scris: P0733 Raport incorect treapta de viteză 3 generică
P0734 Raport incorect treapta de viteză 4 generică
Când marchează o eroare a raportului de transmisie la o anumită viteză, este de obicei o defecțiune mecanică. Ai verificat deja TAMBURUL DUBLU? Acest tambur folosește Înainte / Direcție, care în aplicații influențează a 3-a și a 4-a. Verifică foarte atent acest tambur deoarece crapă și este foarte greu de detectat fisura. De asemenea, inspectează starea PISTOANELOR care funcționează în acest TAMBUR DUBLU.
Mult succes!!
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
Regele a scris: Ai perfectă dreptate, dragă coleg. Am verificat plăcuțele de la tamburul acela dublu, dar nu am verificat niciodată pistonul. Am pierdut ruliul și mâine îl voi scoate, deoarece nu este necesar să reduci transmisia pentru a-l verifica, deoarece iese prin spate, scoțând pompa.....și afară o voi asambleza în pompă pentru a aplica aer comprimat și acolo vei vedea defectul dacă pistonul nu se mișcă sau dacă auzi aer ieșind prin banda de cauciuc...lasă-mă să fac toate acestea și să postez rezultatele...mulțumesc