Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Isuzu 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45374 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul defecțiunii motorului Isuzu 3.0
Chiar dacă motorul funcționează bine, ar trebui să verificați sincronizarea pompei în cazul în care atelierul nu a reușit să o pună la punct (spuneți că a mutat-o) dar nu se știe dacă a adus-o înapoi la punctul corect (manualul descrie asta).

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45416 prin manual-mecanic
Știi, mă gândeam la asta azi, dacă ăsta ar schimba avansul, teoretic ar trebui schimbat, pentru că altfel ar consuma mai mult, sau nu ar merge la fel de lin, nu știu, plus VERIFICARE MOTOR a apărut pentru scurt timp uneori, să vedem dacă pot afla despre momentul respectiv și dacă pot să mi-l repare la vreun alt atelier, nu mai merg acolo, decât dacă trebuie să tractez o mașină. XD

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45418 prin manual-mecanic
Salut din nou! E la pagina 6-C 21 din manual. M-am gândit să corectez... de aceea, cum ți-am spus, e „deplasat”. E o simplă problemă de sincronizare, verifică. Ți-am spus că, chiar dacă șuruburile de la culbutorul pompei sunt slăbite... nu te plimba așa fără să verifici sincronizarea. Cu stimă!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45419 prin manual-mecanic
Probabil va avansa un dinte, cel mult doi, va trebui să amânați până când marcajele coincid (cu arborele cotit sincronizat cu o tijă sau un șurub M6x30mm) pagina 6c-21 și 6c-22