Căutare MDM

Buletin

Defecțiune motor Isuzu 3.0

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni - Acum 11 ani și 6 luni #45350 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul defecțiunii motorului Isuzu 3.0
În primul rând aș dori să vă mulțumesc, deoarece cu lucrurile expuse de unii și alții, cred că ajungem la subiectul chestiunii în discuție, gândirea mea este similară, nu este o problemă mecanică, este fie șurubul cum spune Ismael, fie un solenoid sau chiar ceva de pe placa electronică, determinarea mea este mai mult sau mai puțin următoarea, mergeți să ridicați macaraua astăzi și să vă apucați de treabă, reparați-o între niște colegi și cu mine, ei au ceva cunoștințe despre acest tip de situații și cu ceea ce contribuiți aici, cu siguranță se poate rezolva, poate dura o zi sau 3 săptămâni, dar în total am pierdut deja 2 luni, o săptămână în plus, nu va fi fatal necesar, cu siguranță dacă o repar voi pune soluția aici în detaliu în cazul în care se întâmplă același lucru și cu altcineva, din nou vă mulțumesc foarte mult

apropo codul este P0216
Ultima editare: acum 11 ani și 6 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45352 prin manual-mecanic
Bună ziua, dacă descărcați MANUALUL DE SERVICE PDF (este gratuit, 17,6 MB) la pagina 190, acesta descrie această defecțiune 216. La pagina 203, puteți vedea șurubul, puteți aerisi circuitul pentru a elimina aerul și amorsa pompa în mod corespunzător. Dacă problemele de amorsare persistă, este posibil să fie nevoie să verificați indicatorul rezervorului (pentru a le exclude). Acest manual este foarte util pentru a verifica cum funcționează (îl recomand). Cu cele mai bune urări și mult succes!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45353 prin manual-mecanic
și în primul rând, verificați din nou sincronizarea pompei în distribuție (în caz că a fost „mutată” corectați-o) pagina 6-C 21 din manualul de service descrie punctele de sincronizare (e simplu)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45354 prin manual-mecanic
Dacă acesta este manualul design-engine.ca/vehicles/4JH1T/EBD+4JH1.pdf, îl am. Mă uit la el, dar nu găsesc piesa la pagina 190.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 6 luni #45355 prin manual-mecanic
Este secțiunea 6-E, pagina 190. Șurubul este mai jos. La pagina 203 (în partea stângă, există o listă verticală. Selectați defectul 216 și veți merge direct la pagina 190. Subiectul despre defectul 216 începe de acolo și merge până la pagina 203).