Căutare MDM

Buletin

problemă cu Peugeot 405

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3735 prin manual-mecanic
Problemă cu Peugeot 405 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, în primul rând, permiteți-mi să mă prezint, numele meu este Jonathan, sunt din Chile și vehiculul meu este un Peugeot 405 an 96 motor 1.8, ei bine, problema este că recent a început să curgă ulei prin capacul de ulei care este pe motor lângă filtrul de aer, am schimbat capacul de ulei și continuă să curgă ulei, dar curge ulei doar când motorul împinge tare la turație mică, nu curge ulei sau când vehiculul este oprit și îl accelerez, doar când motorul împinge tare, am verificat bujiile să văd dacă pierd compresie și nimic, bujiile sunt uscate și intacte,
sper că cineva mă poate ajuta în avans, vă mulțumesc foarte mult.
Jonatahn.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3750 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Peugeot 405
Salut Jonathan, verifică evacuarea sau țevile de evacuare de la motor. S-ar putea să ai una înfundată sau deconectată. Ar trebui să vezi dacă merg direct la admisie sau printr-un decantor. Verifică și spune-mi. Ce s-ar putea întâmpla este că, din moment ce nu există evacuare, aceasta tinde să elimine gazele prin capac. Cu stimă, Alf.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3784 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru răspuns, îmi pierdeam speranța, lol.
Uite, zilele trecute am verificat motorul cum trebuie și în partea aceea unde e capacul de ulei pe lateralul față, ies trei furtunuri.
Le-am deconectat și am văzut că fiecare mergea direct la carter, sau cel puțin se pare că ajunge acolo, al doilea are o conexiune după filtrul de aer și înainte de carburator, iar al treilea merge direct pe o parte a carburatorului, dar niciunul nu era acoperit.
Dar, cum eram curios și îngrijorat, am scos capacul supapelor și am verificat acele trei ieșiri, dar spre surprinderea mea, niciunul nu mergea la compartimentul supapelor. Capacul supapelor avea o cameră etanșă care interconecta acele trei ieșiri.
Zilele trecute, un vecin i-a pus mecanicului său această întrebare și i-a spus că unele au o aerisire internă. Cât de adevărat poate fi asta?
Puxa, sper că mă poți îndruma ca să nu mă facă de râs și să mă taxeze cu o sumă exorbitantă. Dacă dorești, îți pot trimite niște fotografii cu capacul în cauză.
Mulțumesc anticipat.
Jonathan

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3822 prin manual-mecanic
Jonathan: Dacă ai nasul înfundat, unde respiri? Este același principiu. Acea gură de aerisire ar putea fi blocată, împiedicând trecerea aerului pentru a absorbi gazele motorului. Cu stimă, Alf.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3829 prin manual-mecanic
Salut tuturor: Ei bine, permiteți-mi să mă prezint. Sunt Marcos din Córdoba și am un 405 93 pe benzină cu carburator. Am aceeași problemă cu uleiul. Cred că mi-am rupt un inel pentru că nu mai pompa benzină așa înainte. S-a mai întâmplat cuiva asta? Cu
cele mai bune gânduri.
;)