Salut Diegofp80, uite, nu am manualul pentru Santamo în mod special, dar am niște manuale pentru alte Hyundai care ți-ar putea fi utile. Ți le pot trimite pe email. Dă-mi adresa ta de email și ți le trimit. Și eu am avut probleme odată cu demarorul, a murit brusc și problema era că se blocase pompa de combustibil. Mi-am dat seama de asta pentru că consumul de curent era excesiv pentru bec. L-am măsurat și a consumat 13 amperi, când dacă consumă 2 amperi este mult. Am rezolvat scoțând pompa din rezervor și conectând sursa de alimentare invers pentru a o face să se rotească în direcția opusă și așa s-a deblocat. M-am scutit de cheltuiala de 950 de dolari, cât costă noua pompă originală. În ceea ce privește reglajul, acest vehicul este complicat pentru că, conform manualului pe care îl am, scrie că pentru a ajunge la timp, trebuie să conectezi scanerul și să deconectezi un mod, astfel încât ECU-ul să nu corecteze sincronizarea de fiecare dată când rotești senzorul care surprinde poziția arborelui cu came. Am avut multe probleme cu mașina asta, nu pentru că ar fi proastă, ci pentru că fusese prost întreținută, dar acum merge destul de bine. De unde ești? Ți-am vorbit despre reglajul cu martor, nu despre curelele de distribuție.