Căutare MDM

Buletin

Ford Orion Ralanti instabil

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33087 prin manual-mecanic
Ford Orion Ralanti instabil Publicat de manual-mecanica
Ce mai faceți, oameni buni? Să vă spun eu. Ford Orion CVH din 1992. Este echipat cu un carburator semielectronic WEBER TDLM 28/32 cu două cilindri. Acest carburator include un senzor de poziție a clapetei de accelerație și un motor pas cu pas pentru controlul ralantiului. Ei bine, carburatorul a fost curățat la un centru specializat. S-a adăugat și un kit de reparații (flotor, garnituri, ac etc.). Întreaga bujie (bujii, fire și bobină) a fost, de asemenea, înlocuită. Defecțiune: Când se încălzește, ralantiul scade la 400/500 rpm și se clatină. Face asta când se obișnuiește... poate într-o zi nu mai face asta și în următoarea da. Motorul pas cu pas a fost inspectat și funcționa corect... nu știu la ce să mă uit altceva... aveți idei??? Mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33103 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ralanti instabil la Ford Orion
Nu știu dacă are spray-uri la carburator. Dacă are spray-uri,
motorul trebuie să fie la temperatură și decarburat în d dacă este automat și cu vremea.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33104 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un vehicul cu caracteristicile menționate anterior și am avut o problemă similară acum aproximativ doi ani. Când schimbam vitezele și apăsam ambreiajul, motorul se oprea, chiar și la ralanti. La fel ca tine, se întâmpla intermitent. În cele din urmă, după numeroase teste, inclusiv schimbarea trenului de supape, am mers la un atelier specializat în carburatoare și am constatat că defecțiunea era cauzată de potențiometrul clapetei de accelerație. Au ajuns la această concluzie după ce au testat unul pe care îl aveau și au confirmat că defecțiunea nu a apărut. Notă: defecțiunea a reapărut acum aproximativ șase luni și a fost rezolvată prin resetarea ECU-ului.

Sper că acest lucru ajută. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33105 prin manual-mecanic
Ei bine, acesta este carburatorul pe care îl are mașina mea...

Dacă nu mă înșel, marcajul albastru este motorul pas cu pas, dar...marcajul roșu este senzorul de poziție a clapetei de accelerație??????

Mulțumesc...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 4 luni #33150 prin manual-mecanic
Carburatorul tău este similar cu cel de pe Dart, care are o duză ascunsă pe o parte. Are o intrare pentru cheie Alens. Verifică dacă are una.