Căutare MDM

Buletin

Amestecați uleiul și apa Cordoba 1.9 D 1Y

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31722 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Amestecarea uleiului și a apei Cordoba 1.9 D 1Y
Un test pe care îl poți face, umple pe unde trece apa cu benzină sau kerosen, dacă este foarte perforat lichidul pe care îl pui pe unde trece uleiul va ieși. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este următorul. Pune-l înapoi pe radiator, pune filtrul de ulei și unește furtunurile care sunt conectate acolo cu o țeavă metalică sau de plastic și 2 cleme, astfel anulând sistemul. Apoi, după aceea, curăță bine circuitul de răcire al motorului, radiatorul, interiorul motorului etc. (PENTRU ASTA VIN UNELE PRODUSE DEGRESANTE) După ce ai făcut acest lucru, adaugă cantitatea necesară de lichid de răcire, aproximativ 6 litri, și testează-l, uleiul nu mai trebuie să se amestece în rezervorul auxiliar. Salut prietene.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31963 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Amestecarea uleiului și a apei Cordoba 1.9 D 1Y
Salut tuturor.
Ei bine, weekendul acesta am condus Córdoba, parcurgând 120 km cu răcitorul de ulei deconectat.
Cu motorul rece, am scos apa din radiator. Apa din radiator este uleioasă, și apoi din răcitorul de ulei. Cred că nu e același lucru.
Capacul de ulei nu are apă sau spumă, ci doar ulei.
Ar putea fi o fisură undeva unde uleiul și apa sunt foarte apropiate.
Pentru detalii, indicatorul de temperatură este în centru, dar este lent, sau când am trecut de 100 km, scădea semnificativ.
Unde se pot amesteca apa și uleiul?
Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31984 prin manual-mecanic
În 95% din cazuri, este vorba de răcitorul de ulei pe care l-ai demontat, așa cum îți spun colegii mei.
Dacă ai golit uleiul din răcitorul de apă, este normal, deoarece întregul circuit este murdar și va trebui să-l clătești de 10 ori cu degresant pentru a îndepărta orice urme.
Demontează răcitorul de ulei și conectează un furtun de grădină și astupă celălalt orificiu cu un capac.
Vei vedea cum curge.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31985 prin manual-mecanic
sau poate ți s-a ars garnitura chiulasei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #32050 prin manual-mecanic
verifică dacă există un răcitor de ulei