Căutare MDM

Buletin

Probleme cu fulia arborelui cotit la Chrysler Neon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31508 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu fulia arborelui cotit la un Chrysler Neon
Salut prietene

, acești oameni au un material de etanșare numit Lock Time. Trebuie să-l încălzești și apoi îi poți scoate.
Lock Time este un cauciuc de înaltă rezistență care previne slăbirea șuruburilor.
Încălzește-le bine.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31509 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Probleme cu fulia arborelui cotit la un Chrysler Neon
Salut prietene,

aceștia au un material de etanșare numit Lock Time; trebuie să-l încălzești și apoi îi poți scoate.
Lock Time este un cauciuc de înaltă rezistență care previne slăbirea șuruburilor
Încălzește-le bine.

Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #31630 prin manual-mecanic
Salutări tuturor celor care m-au ajutat să rezolv problema cu contribuțiile lor. Zicala spune: „Ochiul stăpânului orbește calul”. Deși l-am văzut pe mecanic făcând tot ce a putut ca să-l scoată, am decis, datorită contribuțiilor voastre, să-l scot eu însumi. Am luat câte puțin din toate: un șurub cu un diametru mai mic, am găurit o gaură în centru, astfel încât mașina de lustruit să aibă un centru și să nu se miște. Apoi, având grijă să nu-și piardă centrul, am lucrat până am auzit un sunet, iar de atunci încolo, a fost foarte ușor. L-am scos imediat. Mulțumesc încă o dată. Cu cele mai bune urări.