Căutare MDM

Buletin

Salut, sunt nou. Problemă cu traficul cu motorină.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31351 prin manual-mecanic
Renault Trafic Diesel:

Am mult ulei în galeria de admisie!
Care ar putea fi problema și soluția?
Mulțumesc foarte mult!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31354 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Salut, sunt nou. Problemă cu traficul cu motorul diesel.
Lucrez cu motorină de ceva vreme și am avut o problemă similară. Dacă motorul este turbo, asta ar putea fi problema. Asta mi s-a întâmplat și mie. A trebuit să schimb turbo-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31356 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Salut, sunt nou. Problemă cu traficul cu motorul diesel.
Bună! Mulțumesc pentru răspuns!
Acest model nu are turbo.
Aveți mai multe informații? Vă rog!
Mulțumesc încă o dată!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31359 prin manual-mecanic
Desigur, cum spune colegul, ar putea fi turbo-ul, deoarece presiunea uleiului ajunge la turbo pentru a-l lubrifia, și eventual un segment defect. Altfel, uleiul iese prin furtunul de aerisire de pe capacul supapelor și este conectat la admisie. Presupun că motorul are o problemă cu segmenții și compresia iese în carter și trece la capac. Măsoară compresia și dacă este defect, repară motorul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31492 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru informații.
Când spui segmenți, te referi la segmenți de piston?
Sau la segmenți de căptușeală?
Scuză-mi ignoranța!
Mulțumesc pentru răspuns!