Căutare MDM

Buletin

Aprindere electronică Asia Towner.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31117 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Aprindere electronică Asia Towner.
Salut prietene... problema ta ar putea fi următoarea... se poate ca bobina ta să nu funcționeze corect și să se încălzească după o scurtă perioadă de funcționare... și când se încălzește întrerupe fluxul de curent intern... și de aceea trebuie să aștepți să se răcească puțin și să se aprindă fără nicio problemă... încearcă o altă bobină... dacă nu vrei să cheltuiești bani pe distracție, împrumută o bobină second-hand de la cineva și dacă Kia ta nu se mai defectează, o poți cumpăra cu încredere deplină și problema rezolvată.
Ar fi o soluție rapidă... spune-ne dacă rezolvă cazul tău și dacă nu, ar putea exista multe alte cauze posibile ale problemei tale.
Sper că te-am fost de ajutor cu umilele mele comentarii... Cu stimă, Jorge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31124 prin manual-mecanic
Multe mulțumiri lui Kikemec și apprentice23. În cele din urmă, am decis să-l duc la un electrician auto pe care mi l-au recomandat. Oricum, apreciez ura bună și sfaturile.
Pe curând.
Manuel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #31134 prin manual-mecanic
Cu plăcere, Manuel, ar fi bine dacă ne-ai putea spune rezultatele atelierului ca și ceilalți membri ai forumului să aibă o idee despre ce este vorba. În orice caz, dacă modulul se defectează, nu este un vinovat direct, la fel ca bobina, ceea ce ne lasă cu senzorul ca principal vinovat, iar placa este locul unde bagi cheia în acea placă. Am vrut să spun mult succes și salutări.