Căutare MDM

Buletin

scuipă joja de nivel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni - Acum 13 ani și 6 luni #30659 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Joja de ulei se scurge pe afară
Am un Fiat Espacio Diesel, exact asta face. L-am demontat, am schimbat segmenții, pinionul, am verificat chiulasa, l-am montat la loc și a fost perfect. Dar după o lună s-a stricat termostatul, era crăpat și l-am încălzit. Acum scot joja de ulei în timp ce merge și se învârte nebunește și scoate un mic bolborosit din compartimentul jojei.
Ultima editare: acum 13 ani și 6 luni de către . Motiv: Greșeli de ortografie

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30660 prin manual-mecanic
Motorul tău are supracompresie, ceea ce înseamnă că presiunea este împinsă spre exterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30661 prin manual-mecanic
Da, a scăzut puțin, dar nu mult. Ce se întâmplă este că se rup sau se deformează segmenții raclei de ulei. Aceștia sunt cei care nu permit trecerea compresiei către carter.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30667 prin manual-mecanic
Mulțumesc colegilor pentru ajutor, partea proastă e că astăzi am verificat conductele de respirație ale carterului și sunt impecabile, deci probabil am avut vreo problemă cu unul sau mai multe pistoane,
nu s-a încălzit sau ceva de genul ăsta, s-a întâmplat brusc și pe autostradă menținând limita de viteză de 120 KM
sigur din cauza asta s-a iritat și s-a rupt vreo jantă,
salutări și mii de mulțumiri.