Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CUTIE DE VITEZE MECANICĂ HYUNDAY

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30859 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AJUTOR CU CUTIA DE VITEZE MECANICĂ HYUNDAY
Bună, ai menționat că ai rotit roata dințată de transmisie directă și aceasta a fost transmisă către axuri și roți. Ai efectuat acest test cu un cuplu mic la roata dințată de transmisie directă? (Roata dințată de transmisie directă este cea care intră în disc.)
Deoarece cutia de viteze poate funcționa bine fără sarcină, dar când trebuie să miște întregul vehicul, începe să aibă probleme.
Îți spun pentru că mi s-a întâmplat același lucru. Am demontat cutia de viteze și au fost tăiați câțiva știfturi de blocare în formă de semilună. Aceștia sunt situati deasupra primei trepte de viteză a arborelui secundar. Dacă a funcționat în transmisie directă, în cazul meu în treapta a 4-a, asta se datorează faptului că nu aveam nevoie de arborele secundar, dar arborele primar era blocat.
Împărtășește-mi experiența ta după ce o primești! Mulțumesc.
Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30887 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: AJUTOR CU CUTIA DE VITEZE MECANICĂ HYUNDAY
Cam asta e ce mi-a spus mecanicul, prieteni.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.