Căutare MDM

Buletin

transmisie automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30167 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Transmisie automată
Salutări, mai întâi verificați elementele de bază, cum ar fi dacă funcționează comutatorul Park/Neutru (dacă bordul indică P, R, N, D, 3, 2, 1). Acest semnal este citit și de TCM (Modulul de control al transmisiei sau computerul transmisiei). Verificați reglajul acestuia și legătura de schimbare a vitezelor. Am avut o problemă similară odată când am ridicat transmisia pentru a schimba suportul spate și am uitat din greșeală să o pun în D (a mea folosește o legătură de schimbare a vitezelor, iar în D se poate mișca liber în N sau 3). Am lăsat-o în P, am ridicat-o, am schimbat suportul și am coborât-o din nou. Când am ieșit să văd cum este, am observat că indicatorul de schimbare a vitezelor de pe bord era stins și era, de asemenea, dificil să accelerez. Am verificat ce controlează acest lucru (comutatorul Park/Neutru) și era într-adevăr deteriorat. L-am înlocuit cu unul pe care îl aveam de la o altă transmisie, am reglat poziția și a fost reparat. Verificați asta și spuneți-ne.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.