Căutare MDM

Buletin

Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30031 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002
Mulțumesc pentru apreciere, Claudio.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30032 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Rectificarea arborelui cotit Trailblazer 2002

mbritor a scris: Bună dimineața: Am cumpărat această camionetă cu 170 mii km, acum arată 187 mii km, am profitat și am montat segmenți noi, doar arborele cotit a fost rectificat la -010 din rulmentul arborelui cotit

Are un kilometraj prea mic pentru o reglare, darămite pentru o rectificare a arborelui cotit... în plus, l-ai cumpărat recent, deci daunele provin din utilizarea anterioară. Mai ales dacă e un Trailblazer, care ar trebui să aibă un motor cu un kilometraj mult mai mare decât al tău...

În orice caz, decizia îți aparține, dar dacă ar fi cazul meu... aș trece cu vederea.

Tocmai am schimbat segmenții și metalul la Silverado-ul meu, doar pentru că aveam scurgeri de ulei de la mai multe garnituri. Am profitat de ocazie să scot motorul și să-i fac niște întreținere, fără nicio rectificare pe lângă asta. Camionul are 430 de mii de km și îl am de la 60 de mii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30034 prin manual-mecanic
Ei bine, asta e situația mea. Mecanicul meu mi-a spus că această defecțiune se datora faptului că nu am mai pompat ulei din cauza murdăriei cauzate de acumularea de praf (nu știu dacă m-am explicat) care s-a acumulat din cauza lipsei de întreținere. În orice caz,
apreciez foarte mult timpul acordat și voi ține cont de sfatul dumneavoastră.
Mulțumesc încă o dată, Miguel Brito Ruiz.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30041 prin manual-mecanic
Salut prietene, referitor la dubiul tău, măsura pe care ai menționat-o funcționează perfect. Trebuie doar să-i spui mecanicului tău să verifice pompa de ulei pentru a se asigura că nu este zgâriată sau să o înlocuiască. Dacă totul este în regulă, o montezi. Funcționează bine pentru tine la măsura respectivă și trebuie să fii dispus să schimbi uleiul pentru a nu ți se mai întâmpla același lucru.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30134 prin manual-mecanic
Corecțiile arborelui cotit și ale arborelui cu came sunt frecvente. Se fac bine și vehiculele vor rezista mult mai mulți kilometri. Trebuie doar să fii atent la ulei. Dacă este perfect, recomand să-l păstrezi, nu vei avea probleme. Arborele cotite pot fi chiar reumplute pentru a obține dimensiunile din fabrică; nu e sfârșitul lumii. Am restaurat câteva vehicule vechi pentru care nu se mai găsesc piese de schimb și am efectuat acest tip de reparație și totul a fost bine.