Căutare MDM

Buletin

direcție instabilă topaz 94 std

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #29986 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema : Direcție instabilă Topaz 94 std
Cele recondiționate nu sunt rele, dar sunt recondiționate, nu sunt noi. Asta înseamnă că au fost defecte la un moment dat și au fost reparate. Evident, sunt reparate de profesioniști, deci poți sta liniștit că vor funcționa. Nu știu cât vor rezista, nu sunt un cititor de gânduri, hahaha, dar sunt bune, au fost testate și tot ce trebuie. În plus, ai garanție la fel ca atunci când cumperi orice alt produs. Folosește-l cu încredere, nu vei avea probleme.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30002 prin manual-mecanic
Bună ziua și vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor și îndrumare. Cu comentariile voastre, știu unde să mă îndrept.

O altă întrebare: când scârțâie roțile în timp ce mașina se deplasează, este din cauza unei alinieri proaste sau a altceva? Pentru că mi s-a spus că aceste mașini Topaz au suspensii foarte delicate, ca atunci când conduc o domnișoară. Haha.
Pentru că singurul lucru pe care l-am schimbat au fost articulațiile sferice și pompa de servodirecție, care cred că este complet separat de asta.
Și scuze pentru atâtea întrebări și e bine că nu citești gândurile. Haha.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30018 prin manual-mecanic
Hahaha, scârțâitul roților ar putea fi din cauza umflării anvelopelor, a temperaturii drumului sau a problemelor de aliniere. E puțin probabil să facă zgomot, decât dacă există un alt factor care contribuie. Ca să fie o problemă de aliniere, roata ar trebui să fie aproape plată, astfel încât cealaltă să o tragă și să facă acel tip de zgomot. Acum, dacă se întâmplă în timp ce conduci și când virezi, ar putea fi pompa de servodirecție. Și nu ezita să întrebi; pentru asta suntem aici, să te ajutăm.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30039 prin manual-mecanic
Bună ziua, ok, dar dacă îmi amintesc bine, înainte să schimbe articulațiile sferice, roțile din față scârțâiau la accelerare sau frânare. Mai mulți mecanici mi-au spus că ar trebui să schimb mai întâi articulațiile sferice, de aceea scârțâia. Le-am înlocuit și scârțâitul s-a oprit, dar acum că am dus-o înapoi să regleze direcția, au mutat-o ​​din nou și tot scârțâie
. Se întâmplă doar când accelerez tare; dacă accelerez ușor nu se întâmplă. M-am gândit că poate are nevoie de o aliniere, iar altcineva mi-a spus că trebuie aliniată cu un computer, nu manual, din cauza tipului de mașină. Mulțumesc pentru ajutor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 11 luni #30135 prin manual-mecanic
Cel mai bine este să te aliniezi cu un computer, sunt complet de acord, dar înainte de tehnologia digitală se făcea manual și vehiculele mergeau perfect.