Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Astra 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30271 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Astra 1.8
Nu ar strica să-ți spun să verifici convertorul catalitic, deoarece în timp sau cu o întreținere deficitară, ceramica internă poate crăpa și începe să obstrucționeze țeava de eșapament, provocând o încetinire a motorului sub sarcină, mai ales la urcare. Din moment ce ai menționat că se îmbunătățește după trecerea peste o denivelare, este posibil ca ceramica să se realinieze în acel moment, permițând gazelor de eșapament să circule liber.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30272 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Astra 1.8
Salut Luis,

după ce am citit toate răspunsurile, mi-am dat seama că, dacă nu ai făcut-o deja, este pentru că atunci când dai peste o problemă, aceasta se repară singură pentru câteva momente. Ar putea fi vorba de conexiuni slăbite, cabluri către unitatea de control deteriorate de apă sau umiditate etc., sau o placă de circuit crăpată sau cu lipituri arse (spun asta pentru că în electronică se întâmplă asta, apeși puțin pe un dispozitiv și funcționează pentru câteva momente). Spune-mi ce

descoperi

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.