Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Astra 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #29937 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Astra 1.8
Primul care vine din galeria de admisie spre coadă, cel dinaintea convertorului catalitic

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30047 prin manual-mecanic
AM FĂCUT DEJA TESTUL ȘI SE PARE CĂ NU E CEEA CE AR PUTEA FI, DIN CARE CÂND AM PĂȘIT PE O GROAPĂ PARE CĂ SE RETURNE PUȚIN, DAR PROBLEMA REVINE. SALUTĂRI

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30065 prin manual-mecanic
Problema ta ar putea fi la senzorul TP. Trebuie să verifici calibrarea conform instrucțiunilor producătorului și să verifici dacă nu se întrerupe tensiunea la accelerare. Poți verifica acest lucru cu motorul oprit și întrerupătorul deschis cu un multimetru, verificând linia de retur... Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30269 prin manual-mecanic
Ok, mulțumesc, dar ceea ce nu știu este unde este amplasat acel senzor și ce tensiune ar trebui să trimită. Sper că îmi puteți da mai multe îndrumări. Îi spuneam lui Maynor că, de fapt, la coborâre și în punctul mort, mașina se oprea ca și cum ar fi frânat. De fapt, acceleram în timp ce coboram în punctul mort și acceleram bine, motorul se auzea bine, dar mașina mergea în punctul mort și se oprea ca și cum ar fi frânat, asta e
chestia amuzantă. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 6 luni #30270 prin manual-mecanic
SALUT PRIETENE, SALUTĂRI, TE POT AJUTA PUȚIN DACĂ ÎMI SPECIFICI BINE PROBLEMA...

DACĂ NU RĂSPUNDE CÂND APĂSI ACCELERATORUL, POATE AVEA O PROBLEMĂ CU SENZORUL TPS.

DACĂ NU DEZVOLTĂ SIMPTOME CĂ TURAȚIA MAI MARE DEPĂSTE 4000 RPM ȘI NU AVANSEAZĂ, POATE FI PLĂCUȚA ȘI DISCUL.

SAU DACĂ AI LUCRUL VERIFICAT „VERIFICĂ MOTORUL”, CEA MAI BUNĂ OPȚIUNE AR FI SĂ SCANI VEHICULUL PENTRU A TE AJUTA SĂ GĂSEȘTI PROBLEMA.