Căutare MDM

Buletin

Problemă cu Astra 1.8

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #29937 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu Astra 1.8
Primul care vine din galeria de admisie spre coadă, cel dinaintea convertorului catalitic

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #30047 prin manual-mecanic
Am încercat deja și nu pare să fie asta. Ce ar putea fi? Pentru că atunci când dau de o groapă pare să se îmbunătățească puțin, dar problema reapare. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 10 luni #30065 prin manual-mecanic
Problema ta este probabil cu senzorul TPS. Trebuie să verifici calibrarea conform instrucțiunilor producătorului și să verifici dacă nu se întrerupe tensiunea la accelerare. Poți verifica acest lucru cu motorul oprit și contactul pus, folosind un multimetru pentru a verifica linia de retur. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30269 prin manual-mecanic
Bine, mulțumesc, dar ceea ce nu știu este unde este amplasat senzorul respectiv și ce tensiune ar trebui să transmită. Sper că îmi puteți da mai multe îndrumări. Îi spuneam lui Maynor că, de fapt, la coborâre în punctul neutru, mașina se simte lentă, ca și cum ar frâna. Am accelerat în timp ce coboram în punctul neutru și a accelerat bine; motorul suna bine, dar mașina era în punctul neutru și se simțea lentă, ca și cum ar frâna. Asta e
ciudat. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni #30270 prin manual-mecanic
Salut prietene, salutări! Te pot ajuta puțin dacă specifici clar problema ta.

Dacă nu răspunde când apeși accelerația, s-ar putea să ai o problemă cu senzorul TPS.

Dacă nu accelerează și simți că turațiile merg foarte mari, peste 4000, și nu se mișcă, ar putea fi discul de ambreiaj și ambreiajul.

Sau, dacă ai martorul luminos „Check Engine” aprins, cea mai bună opțiune ar fi să scanezi vehiculul pentru a te ajuta să găsești problema.