Căutare MDM

Buletin

Probleme de carburare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29201 prin manual-mecanic
Probleme de carburare Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă cu Land Cruiser-ul meu FJ40 din 1980. Acesta folosește un motor 2F. Am probleme cu reglarea carburatorului; nu reușesc să obțin amestecul aer-combustibil corect. De asemenea, nu sunt sigur dacă distribuitorul este reglat corect. Dacă m-ați putea ajuta cu modul în care ar trebui să reglez atât carburatorul, cât și distribuitorul, v-aș aprecia. Totul este piese originale din fabrică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29202 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Probleme de carburație
Este important să verificați dacă există o scurgere de aer. Când se întâmplă acest lucru, este dificil să reglați carburatorul

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29206 prin manual-mecanic
Ceea ce aș vrea să știu este cum se obține amestecul corect sau dacă există un număr fix de ture pentru acul de amestec și acul de accelerație. Acest carburator are un singur ac care servește pentru turație mare și mică și acul de amestec.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29208 prin manual-mecanic
Când reglezi un carburator, începi cu 2 1/2 ture și apoi de acolo lucrezi în funcție de starea carburatorului și a motorului.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #29209 prin manual-mecanic
Dar trebuie să închid acul de amestec și apoi să-l deschid 2 1/2 ture. Ține minte, e un carburator vechi.