Căutare MDM

Buletin

Problemă: Indicator frână de mână

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28444 prin manual-mecanic
Problemă: Indicator frână de mână Publicat de manual-mecanica

:râde: Bună ziua... încă o dată, vă solicit ajutorul cu privire la următoarele:

După problemele pe care le-am avut cu Matiz-ul meu din 2007, martorul frânei de mână clipește acum. Acest lucru este cauzat de vibrațiile mașinii (zgârieturi) și se aprinde și se stinge.
De asemenea, aud un mic zgomot, ca și cum ceva ar freca. Nu știu dacă este din cauza aceluiași lucru.
Mecanicul spune că trebuie să verifice furtunul... întrebarea mea este:
Ar trebui verificat?
Pot să o fac eu?
Cum o fac?
Sincer, încerc să evit mecanicul. În ultima vreme, de fiecare dată când îl lasă și îl predă, ceva pare în neregulă și mașina mea nu mi-a mai dat probleme până acum.

Mulțumesc pentru ajutor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28446 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Problemă: Indicator frână de mână
În general, indicatorul detectează un nivel scăzut de lichid în rezervorul de lichid de frână, iar zgomotul pe care îl auziți poate fi legat de faptul că plăcuțele de frână sunt deja scăzute, ceea ce duce la scăderea nivelului de lichid din rezervor, deoarece cilindrii etrierului lucrează mai departe din locașul lor. Verificați starea plăcuțelor față și a saboților spate și înlocuiți-le dacă este necesar.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28453 prin manual-mecanic
Plăcuțele de frână față și spate au fost înlocuite acum puțin peste o lună, iar nivelul lichidului este și el la cote maxime.

Această problemă a început după ce am înlocuit butucul și rulmentul spate.

Sunt momente când mașina pare foarte greu de mișcat, ca și cum ar fi frânată.:(

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28522 prin manual-mecanic
Salut, am o întrebare pentru tine. Mașina ta are frâne cu disc pe toate cele 4 roți sau folosește doar discuri pe față și tamburi pe spate?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28535 prin manual-mecanic
Vehiculul ăla, dacă îmi amintesc bine, are plăcuțe de frână spate. Dacă aș fi în locul tău, aș verifica butonul care merge la frâna de mână să văd dacă face contact prost, uneori se murdăresc sau se scurtcircuitează. Demontează unde merge frâna, curăță și verifică starea conectorului. Dacă vrei să clarifici vreo îndoială, lasă butonul ăla apăsat, adică închizând semnalul cu puțină bandă adezivă sau ce ai la îndemână, și fă un test drive. Dacă nu mai apare, știi deja unde e problema.