Căutare MDM

Buletin

Cerere despre cămășile cilindrilor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28414 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Întrebare despre cămășile de cilindru
Era pentru un Land Rover, dar deja l-am convins pe clientul meu să nu o facă. Le-am aliniat pe ale mele cu originalele lui și nu a fost nevoie să inventez. Dar știi, sunt oamenii care vor să economisească bani, iar de cele mai multe ori aceste economii ajung să fie costisitoare. Mulțumesc mult oricum. Îți voi trimite niște poze, dar cu ale mele.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28415 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult, Jose, pentru contribuția ta. Acesta este modul corect de gândire. E ca și cum ai încerca să inventezi apa caldă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28417 prin manual-mecanic
Salut, răspunsul lui wolfi 77 este cel mai precis. Nu a depășit parametrii auto. Îmi pare rău să spun asta. Sunt mulți mecanici care schimbă doar piese și nu studiază niciodată. Te felicit pentru efortul depus să înveți. Este minunat. Îmi cer scuze dacă comentariul este dur. Salutări din Parral, Chihuahua, Mexic.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 8 luni #28482 prin manual-mecanic
Scuzați-mă că intru în subiect, dar căptușelile pot fi variate în lungime, deoarece munca lor se face doar în partea superioară și pistonul nu ajunge jos nu există nicio problemă, desigur lungimea nu ar trebui variată pentru siguranță, dar când modificăm motoarele facem chiar găuri în pistoane și tăiem căptușeli pentru a economisi greutate, desigur aceste mașini sunt demontate la fiecare două curse, spun asta pentru a clarifica faptul că este o lucrare care se poate face, dar într-o mașină de stradă poate cauza complicații, adică se poate face, dar nu ar trebui făcută.