Căutare MDM

Buletin

pierdut cu VW Polo

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 1 lună #3794 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: pierdere cu VW Polo
Salut
, ei bine, lasă-mă să-ți spun (nu știu de ce, dar cred că ne cunoaștem deja, hehe, internetul e o harababură)

. În primul rând, trebuie să clarific faptul că al meu este un Polo din '86, cu carburator și electronică destul de simplă. Adică, fără computere de bord;) . Cred că cel mai complex lucru va fi senzorul Hall din distribuitor.
Pe de altă parte, e adevărat că problema pe care am avut-o cu mașina mea e foarte asemănătoare cu cea pe care o descrii, santicl. Îți voi spune ce am făcut ca să încerc să rezolv problema: am schimbat capacul distribuitorului, conducta, bobina, am curățat rezervorul de benzină, am curățat tot ce am putut, inclusiv bornele bateriei și masă motor-șasiu, am înlocuit bobina de aprindere...

Dintre toate acestea, ceea ce m-a ajutat cu siguranță la rezolvarea problemei mele a fost curățarea rezervorului de benzină (erau multe vechituri) și înlocuirea bobinei (în cazul meu, trebuie să fi fost destul de uzată). Cu asta, mașina merge acum foarte bine, pe cât posibil.
În cazul meu, nu a fost nicio problemă cu corpul clapetei de accelerație și cu senzorul de temperatură, pentru că nu am unul;-) (sau dacă am, nu cred că va putea opri motorul. Cel mai bine ar fi să aprind o mică lumină pe bord). Cât despre cablurile de masă, curăță-le, doar ca să le excluzi...
Nu știu. Am niște linkuri care sunt sigur că te vor interesa, dar nu am timp suficient acum. Le voi posta cât de curând pot.

Noroc.
P.S.: Dacă mașina e din '99, problemele au început după 5 luni. De cât timp ai coșmarul ăsta:S ?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.