Căutare MDM

Buletin

Curea de distribuție Renault 19 diesel 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27432 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Renault 19 diesel 1998
Bine ați venit în clubul 01manoel, mi se întâmplă și mie aceste lucruri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27442 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Curea de distribuție Renault 19 diesel 1998
hahahahaha ni se întâmplă tuturor, patch-uri false de la alte mecanici care te lasă să dai greș hahaha, păi trebuie să te înarmezi cu răbdare pentru că nu se termină niciodată hahaha.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #27498 prin manual-mecanic
Nu știi cât de mult l-am urât când am găsit soluția asta stupidă. Pseudo-mecanicului îi era greu să scadă turațiile cu plămânii. Sunt furios de-a dreptul, dar ce poți să-i faci? Se spune că cei născuți să fluiere nu devin niciodată trompeți.
Noroc, băieți.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 7 luni #32977 prin manual-mecanic
Dragi tuturor, mă numesc Miguel, sunt mecanic și am un Renault 19 diesel din 1998. Știu că acest subiect nu este foarte nou, dar sunt puțin disperat cu cureaua de distribuție. Chestia e că am demontat chiulasa ca să o repar și acum că e gata încerc să o montez (nouă) dar e prea lungă. De fapt, am întinzătorul la maxim și cureaua iese manual. Nu știu dacă are vreun montaj special sau ceva de genul ăsta pentru că e greu ca rectificatorul să fi coborât chiulasa atât de mult încât să aibă o asemenea diferență. Sper urgent în ajutorul vostru...
Mulțumesc.