Căutare MDM

Buletin

transport t4

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #27507 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transport T4
Nimic nu dă greș la o supapă când este rece, când se încălzește nu mai face zgomot, demontez turbo-ul să văd cum e...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 zile #27591 prin manual-mecanic
până la urmă frica și chiulasa sus, deși am rezistat să o scot și ceea ce trebuia să pară a apărut ca o supapă fragmentată, am lăsat chiulasa la atelierul de rectificare pentru a schimba supapa și a verifica chiulasa, în afară de asta cred că are două valve hidraulice defecte, am profitat deja și am curățat turbo-ul deși nu era murdar și supapa EGR galeria de admisie și evacuare, voi pune noua curea de distribuție, noua garnitură de chiulasă, șuruburile chiulasei le voi lăsa la fel pentru că sunt ceea ce credeam că sunt noi, mă voi uita la bujii incandescente și în final o voi verifica... vă voi spune cum a ieșit.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 zile #27666 prin manual-mecanic
Scuze Esmeralda că nu ai răspuns mai devreme. Am avut o înmormântare în afara orașului și evident că nu aveam de gând să mă conectez, dar dacă e o supapă arsă, nu e chiar așa de rău, din moment ce injectoarele sunt afară. Ai putea să le cureți în treacăt ca să eviți problemele viitoare.