Căutare MDM

Buletin

Vibrații la frânare la o viteză de 100 km/h sau mai mare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26123 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Vibrații la frânare la viteze de 100 k\h sau mai mult
+/- 30 sau 40€ la Aurgi. Aparatul citește cu precizie cât și unde s-a deplasat paralela (convergență, camber, +/- pe o parte sau alta etc.), astfel încât tehnicianul să o poată corecta. Nu vă bazați pe uzura anvelopelor; este recomandat să faceți întotdeauna acest lucru după ce verificați discurile sau suspensia. Vedeți ce ne-a spus colegul nostru din Costa Rica (problema în sine este la suspensie). Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26126 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema : Vibrații la frânare la viteze de 100 k\h sau mai mult
Salut, ar trebui să iei în considerare și dacă ai trecut prin apă, discurile de frână s-ar fi putut deforma... mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26128 prin manual-mecanic
Hei, prietene, uite, știu marca. Am avut un Fiat. De obicei, acestea fac probleme cu puntea față. Din câte am citit, problema ta se va observa ridicând vehiculul pe ambele părți din față cu anvelopele puse. Ia anvelopele în mâini și verifică dacă există joc la fuzete. Pentru a verifica amortizoarele, verifică pur și simplu dacă au lichid în ele. Sau uită-te la banda de rulare a anvelopelor; dacă au crampoane mici, ai probleme cu amortizoarele.
Sper că te ajută.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26131 prin manual-mecanic
Problema vibrațiilor este nealinierea discurilor roților. Ideal aici este să schimbi discurile sau, dacă este necesar, să le rectifici și vei rezolva problema frânării. Ceea ce îți spun despre butuci este destul de corect. Verifică-le și vezi starea lor, dar cel mai probabil este din cauza unei lipse de aliniere și echilibrare. Nu știu cum se numește în țara ta, dar trebuie să fie ceva de genul ceea ce numești tu „paralel”.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #26140 prin manual-mecanic
Salut, ți-aș spune că problema este la suspensie, la amortizoare. Sper că sfatul meu te va ajuta. Salutări din Argentina.