Căutare MDM

Buletin

Problemă răcire Peugeot 307 1.4 HDI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25906 prin manual-mecanic
Problemă răcire Peugeot 307 1.4 HDI Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am un Peugeot 307 1.4 HDI. Problema mea este că aerul condiționat automat și manual au încetat să funcționeze, la fel și motorul ventilatorului. Problema care mă îngrijorează cel mai mult este ventilatorul, deoarece locuiesc într-o zonă muntoasă și se încălzește foarte tare la fiecare drum.
Ce verificări ar trebui să fac?
Siguranțele sunt toate bune. Le-am verificat individual cu un tester.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25907 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de răcire Peugeot 307 1.4 HDI
Verificați releele, senzorii de temperatură, conectorii sistemului și verificați dacă termostatul nu este blocat. Cele mai frecvente probleme sunt contactele. Curățați bine cu un detergent electronic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 14 ani și 1 lună #25911 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă de răcire Peugeot 307 1.4 HDI
Mulțumesc pentru ajutor, prietene, dar problema este unde sunt amplasate aceste piese în mașină sau cum le pot localiza? Nu există nicio hartă sau vreun indiciu despre unde se află. Nu prea am habar în privința asta.
Ultima editare: acum 14 ani și 1 lună de către .

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25916 prin manual-mecanic
Salut, siguranțele de alimentare sunt în cutia de siguranțe a motorului. Ridică-o, sunt în partea de jos. Cred că este una de 30A. Sper că te ajută. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #25918 prin manual-mecanic
Primul lucru pe care ar trebui să-l faci dacă nu ai scheme auto este să ai cel puțin un multimetru auto sau în efect care să aibă o impedanță minimă de 1.000.000 de ohmi sau 10 mega ohmi. Apoi, pe capacul cutiei de siguranțe, ar trebui să fie marcată valoarea fiecărei siguranțe și care este elementul său de consum. Apoi începi să măsori continuitatea dintre siguranțele care sunt legate de sistemul de climatizare și răcire al vehiculului. Dacă observi că liniile te duc la ECU, trebuie să începi de la elementul de consum la cutia de relee. Te sfătuiesc să faci ce găsești pe o schemă pentru a fi mai ușor de înțeles circuitul. Sper să ai rezultate bune. Mult succes.