Căutare MDM

Buletin

Problemă cu VW Golf GL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25111 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă VW Golf GL
Ei bine, problema pe care o întâmpini are legătură cu corpul clapetei de accelerație. Recomand să îl speli, să ungi piulița fluture și, în același timp, să cureți temeinic respiratoarele care merg la galeria de admisie. Apoi, fă un reglaj de bază pe blocuri, astfel încât să se reprogrameze singur...!!! Cu stimă, sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25113 prin manual-mecanic
Salut prieteni, vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul acordat, care este foarte util. De fapt, când am folosit scanerul pe Golf, au apărut aproximativ 15 coduri de eroare. Le-am șters și am scanat din nou, iar cele 3 coduri menționate anterior au apărut. Am demontat corpul clapetei de accelerație și vreau să instalez altul și să-l reprogramez. De fapt, scanerul meu are funcția de a reprograma corpurile clapetei de accelerație.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25115 prin manual-mecanic
Sunt de acord cu Guanabacoa, va trebui să faci un reglaj la corpul clapetei de accelerație și pentru asta îți recomand să o faci cu un VAG-com.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25117 prin manual-mecanic
Bună ziua GUANABACOA01, ai verificat valorile rezistenței potențiometrului de accelerație? Se poate observa că reglajele se pot face manual fără a fi nevoie să se utilizeze un scaner. Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25125 prin manual-mecanic

maurot90 a scris: Salut GUANABACOA01, ai verificat valorile rezistenței potențiometrului clapetei de accelerație? Se poate observa că reglajele se pot face „manual” fără a fi nevoie să se folosească scanerul. Cu stimă.

Maurot90, ai putea explica forumului cum reprogramezi manual valorile adaptive ale unui corp motorizat???
Nu este bine să oferi informații false sau eronate, derutând pe ceilalți, doar scriind ceva.