Căutare MDM

Buletin

Problemă cu VW Golf GL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25088 prin manual-mecanic
Problemă VW Golf GL Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o întrebare/problemă legată de un vehicul Volkswagen Golf 2.0 lts din 2006, acest vehicul nu accelerează mai mult de 1500 rpm, am pus scanerul și mi-a dat 3 coduri de eroare 17976, 17987, 17953, scanerul meu este un Launch X431 Diagun și a detectat codurile VAG și definiția lor în codurile OBD II.
Cod 17976-P1568: Defecțiune mecanică unitate de control clapeta de accelerație -J338-.
Cod 17987-P1579: Adaptarea unității de control clapeta de accelerație -J338- nu a început.
Cod 17953-P1545: Control clapeta de accelerație defect.

Ar putea fi problema la corpul clapetei de accelerație electronic? Corpul clapetei de accelerație poate fi calibrat incorect. Proprietarul spune că a verificat anterior pentru aceeași defecțiune, dar fără rezultat. Am demontat corpul clapetei de accelerație și l-am curățat, dar problema persistă. Aș aprecia orice ajutor cu această problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25092 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă VW Golf GL
De fiecare dată când speli un corp de accelerație electronică, trebuie să-i dai codul de accelerație. Se face cu motorul oprit și întrerupătorul deschis. Totuși, trebuie mai întâi să ștergi codurile și să le verifici din nou, deoarece dacă rămân, în funcție de cod, va depinde dacă preia codul de accelerație.
Și când speli un corp, ai grijă să nu lași solventul să intre în motor, deoarece cu solventul și carburatorul detașat, când ajunge acolo, poate bloca ocazional kitul și îți poate da coduri de accelerație.:râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25096 prin manual-mecanic
Cred că problema specifică este corpul clapetei de accelerație, care este defect și nu permite o accelerație mai mare. Încearcă să-l reprogramezi odată cu lansarea și dacă nu funcționează, înlocuiește-l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25099 prin manual-mecanic
Salut... se pare că problema ta e din cauza faptului că cablul TP este deconectat (fluture) și în consecință se deprogramează sau pierde „învățarea” și literele EPC, care înseamnă Control Electronic al Puterii, se aprind pe bord;
trebuie să citești coduri cu un scaner și să le ștergi fie cu Vag-Com, fie și cu un CJ4 ..... pa

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #25108 prin manual-mecanic

GUANABACOA01 a scris: Salut prieteni, am o întrebare/problemă legată de un vehicul Volkswagen Golf 2.0 lts din 2006, acest vehicul nu accelerează mai mult de 1500 rpm, am pus scanerul și mi-a dat 3 coduri de eroare 17976, 17987, 17953, scanerul meu este un Launch X431 Diagun și a detectat codurile VAG și definiția lor în codurile OBD II.
Cod 17976-P1568: Defecțiune mecanică unitate de control clapeta de accelerație -J338-. Cod 17987-P1579
: Adaptarea unității de control clapeta de accelerație -J338- nu a început.
Cod 17953-P1545: Control clapeta de accelerație defect.

Ar putea fi problema în corpul clapetei de accelerație electronic? Corpul clapetei de accelerație poate fi calibrat incorect. Proprietarul spune că a verificat anterior pentru aceeași defecțiune, dar fără rezultat. Am scos corpul clapetei de accelerație și l-am curățat, dar problema persistă. Aș aprecia orice ajutor cu această problemă.

Va trebui să faci o reglare de bază ca să vezi dacă se rezolvă problema, pentru că dacă e corpul clapetei de accelerație deteriorat, costă în jur de 8.000 de pesos la reprezentanță... Mexic!!! Vei avea nevoie de un VAG COM, unde ești? S-a aprins EPC-ul pe bord?