Căutare MDM

Buletin

Problemă cu VW Golf GL

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #25088 prin manual-mecanic
Problemă VW Golf GL - Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o întrebare/problemă legată de un Volkswagen Golf 2.0L din 2006. Acest vehicul nu accelerează peste 1500 RPM. Am folosit un scaner și mi-a dat trei coduri de eroare: 17976, 17987 și 17953. Scanerul meu este un Launch X431 Diagun și a detectat codurile VAG și definițiile lor OBD II.
Cod 17976-P1568: Defecțiune mecanică a unității de control al clapetei de accelerație -J338-.
Cod 17987-P1579: Adaptarea unității de control al clapetei de accelerație nu a fost inițiată -J338-.
Cod 17953-P1545: Controlul clapetei de accelerație defect.

Ar putea fi problema la corpul clapetei de accelerație electronic? Este corpul clapetei de accelerație calibrat greșit? Proprietarul spune că a verificat anterior aceeași problemă, dar fără succes. Am scos corpul clapetei de accelerație și l-am curățat, dar problema persistă. Orice ajutor cu această problemă ar fi foarte apreciat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #25092 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă Re: Problemă VW Golf GL
Ori de câte ori curățați un corp de clapetă electronic, trebuie să efectuați o procedură de reînvățare. Aceasta se face cu motorul oprit și contactul cuplat, dar mai întâi trebuie să ștergeți codurile și să le verificați din nou. Dacă rămân coduri, procedura de reînvățare poate să nu funcționeze, în funcție de cod.
Când curățați corpul de clapetă, aveți grijă să nu pătrundă solvent în motor. Solventul, împreună cu orice piese slăbite ale carburatorului, pot bloca temporar placa de clapetă, provocând coduri de blocare a plăcii de clapetă.:râde:

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #25096 prin manual-mecanic
Cred că problema specifică este corpul clapetei de accelerație, care este defect și nu permite o accelerație mai mare. Încearcă să-l reprogramezi cu unitatea de control Launch, iar dacă asta nu funcționează, înlocuiește-l.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #25099 prin manual-mecanic
Salut... se pare că problema ta se datorează deconectării cablului senzorului de poziție a clapetei de accelerație (TP), ceea ce a dus la pierderea setărilor de programare sau de „învățare”, rezultând aprinderea martorului luminos EPC (Electronic Power Control) pe bord.
Trebuie să citești codurile cu un scaner și să le ștergi, fie cu VAG-COM, fie cu un CJ4. Pa.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #25108 prin manual-mecanic

GUANABACOA01 a scris: Salut prieteni, am o întrebare/problemă legată de un Volkswagen Golf 2.0L din 2006. Acest vehicul nu accelerează peste 1500 RPM. Am folosit un scaner și mi-a dat trei coduri de eroare: 17976, 17987 și 17953. Scanerul meu este un Launch X431 Diagun și a detectat codurile VAG și definițiile lor OBD II.
Cod 17976-P1568: Defecțiune mecanică la unitatea de control al clapetei de accelerație -J338-. Cod 17987-P1579
: Adaptarea unității de control al clapetei de accelerație -J338- nu a fost inițiată.
Cod 17953-P1545: Unitatea de control al clapetei de accelerație defectă.

Ar putea fi problema la corpul clapetei de accelerație electronic? Este corpul clapetei de accelerație calibrat greșit? Proprietarul spune că a verificat anterior aceeași problemă, dar fără succes. Am scos corpul clapetei de accelerație și l-am curățat, dar problema persistă. Orice ajutor cu această problemă ar fi foarte apreciat.

Va trebui să faci o reglare simplă, asta e sigur, vezi dacă asta rezolvă problema, pentru că dacă e corpul clapetei de accelerație stricat, la reprezentanță costă în jur de 8000 de pesos...Mexic!!! O să ai nevoie de un VAG-COM, unde ești? Ți s-a aprins martorul EPC pe bord?