Căutare MDM

Buletin

probleme cu un Corsa Evolution din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24555 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Corsa Evolution din 2007
Am verificat deja filtrul de combustibil și, pentru orice eventualitate, l-am schimbat. Bujiile funcționează toate și cablurile sunt în regulă. Și acum nu știu unde să mă mai duc, din moment ce chestia asta nu urcă dealuri, nici măcar de dragul de a o face, știi ce vreau să spun?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24559 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Corsa Evolution din 2007
Bună ziua; Dacă pe dealul despre care vorbești observi că motorul se turează și mașina nu avansează, e semn că ambreiajul patinează. Un alt test este să tragi frâna de mână, să accelerezi în treapta a 5-a și apoi să muți mașina mai departe. Dacă motorul se oprește, e în regulă, dar dacă accelerează și nu avansează, patinează (va ieși un miros de garnitură de frână). Pe curând.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24564 prin manual-mecanic
Verificați configurația și asigurați-vă că șurubul central al amortizorului este strâns, deoarece are tendința de a avea joc din cauza știftului spintecat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24566 prin manual-mecanic
Trebuie să verifici dacă motorul este în stare bună, s-ar putea ca și cum cureaua de distribuție să nu fie la locul ei, verifică pinionul de acționare, acesta tinde mereu să genereze joc în cheie din cauza lipsei de strângere, verifică și presiunea și regulatorul de presiune a gazului, deoarece presiunea excesivă sau scăzută poate provoca pierderi de putere pe rampe...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24568 prin manual-mecanic
Bună ziua, verifică filtrul de aer să nu fie prea murdar. Dacă este posibil, schimbă-l. Ar putea fi și senzorul MAP, deoarece sarcina lui este de a măsura presiunea atmosferică, iar când urci o pantă, presiunea se schimbă, iar senzorul s-ar putea defecta.