Căutare MDM

Buletin

probleme cu un Corsa Evolution din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24525 prin manual-mecanic
Probleme cu un Corsa Evolution din 2007 Publicat de manual-mecanica
Am probleme cu motorul unui Corsa Evolution din 2007, deoarece motorul pierde din putere în rampă. Am crezut că e o problemă cu injectoarele și le-am curățat, dar problema persistă. Nu știu ce altceva ar putea fi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24527 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Corsa Evolution din 2007
Îți recomand să te apuci de treabă, să verifici filtrul de combustibil să nu fie înfundat, să verifici presiunea combustibilului,
să verifici bujiile să vezi că funcționează toate normal, să stabilești dacă e o defecțiune la un singur cilindru sau una generală și să mă anunți.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24529 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu un Corsa Evolution din 2007
Dacă excluzi bobina, firele bujiei și altele asemenea, verifică ambreiajul, care ar putea patina, deoarece aici apare problema pe dealuri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24541 prin manual-mecanic
Mulțumesc, o să verific mâine și îți spun cum a fost.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24554 prin manual-mecanic
Bună ziua, bună ziua, cum verific ambreiajul, având în vedere că sunt obișnuit cu transmisiile automate și nu cu cele manuale și habar n-am unde este ambreiajul la această mașină. Ai înțeles?