Căutare MDM

Buletin

PROBLEMĂ LA MOTORUL NISSAN SENTRA 2000

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24287 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA MOTORUL NISSAN SENTRA DIN 2000
Salut, îți spun eu, am dus mașina la service, au verificat-o cu instrumentul de scanare și totul a fost în regulă. Problema e cu bujiile, din câte știu, din moment ce mașina mea le are încă din fabrică, nu le-am schimbat niciodată. Două sunt rupte, una e blocată și cealaltă e arsă. O vor ține în service 2 zile ca să o poată repara și va fi foarte scump. n,,

Sils

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24292 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: PROBLEMĂ LA MOTORUL NISSAN SENTRA DIN 2000
Două zile pentru schimbarea unei bujii, mmmmmm ciudat, durează cel mult o jumătate de oră.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24300 prin manual-mecanic
Salut, mulțumesc pentru comentarii,

ei bine, ce s-a întâmplat este că s-au rupt două bujii când le-am scos și filetul a rămas înăuntru, una dintre ele este blocată și cealaltă a ieșit fără probleme, așa că mecanicul mi-a spus că trebuie să demonteze totul ca să poată scoate piesa care a rămas înăuntru, le-am văzut și erau rupte, dar nu știu dacă vrea să mă facă prost, hahaha, deși nu sunt,

sls

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24301 prin manual-mecanic
Dacă nu a fost așa și a început să vibreze după ce s-a schimbat cureaua, cel mai probabil nu a fost sincronizată corect și s-a îndoit o supapă, de aceea e scumpă, ai mare grijă prietene, poate chestia cu bujiile e doar o păcăleală, din moment ce se schimbă în 5 minute, iar scoaterea unei bujii sparte nu e mare lucru, ai mare grijă.